Afterlight för proffsredigering av dina Instagrambilder

Foto av Andrea Piacquadio pu00e5 Pexels.com

Skapa dig ett snyggt Instagramflöde genom att använda Afterlight som verktyg för proffsredigering av dina bilder. Använd Afterlight för bildbearbetning.  

Precis som de flesta bildredigeringsappar låter Afterlight dig välja en bild att arbeta med från kamerarullen eller genom att du tar en helt ny bild. Det här är en app som inte bara ger dig chansen att ta grymt snygga bilder, men som också ger dig möjlighet att redigera dina bilder på ett helt annat sätt än vad du gör med Instagrams egna redigeringsverktyg.

När du använder Afterlight för att redigera dina bilder kan du se en rad med sex ikoner längst ner på skärmen. Det är med hjälp av dessa som du kan göra alla grundläggande ändringar, som att byta kontrast och färgmättnad. Dessutom kan du lägga skuggor, mellantoner, vinjetter och en hel del andra grejer. Afterlight erbjuder många redigeringsalternativ och det gör att du kan vara extra kreativ med dina foton för att skapa ett snyggt Instagramflöde.

afterlight_iphone_extensiosn_best_apps_screens

Appen har tre olika kategorier filter och det finns filter att använda för nästan alla typer av bilder. När du valt ett filter i Afterlight kommer ett reglage att visas som låter dig justera intensiteten av filtret, det här är en funktion som funkar perfekt om du bara ska ge ditt foto en liten touch. Men om filter inte är tillräckligt för att du ska få dina foton att se ut exakt så som du vill, har Afterlight ett bibliotek av andra effekter som kan tillämpas över alla redigeringar och filter. Du kan också välja att applicera olika ramar för att fixa till dina foton.

När du är klar med att redigera ett foto kan du publicera bilden direkt på Instagram, Twitter eller Facebook och spara den i mobilen. Appens olika redigeringsalternativ, filter och effekter ger dig allt du behöver för att låta din kreativitet flöda.


 

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.