Lär dig dejta som ett proffs med Tinderträning

Trött på att inte få napp när du använder Tinder? Lär dig att dejta som ett proffs och öka chanserna att snabbare komma i mål med upplevelsen Tinderträning.

Dejting online är det nya sättet att träffas på. I synnerhet Tinder har slagit igenom ordentligt de senaste åren. Det samma kan däremot inte sägas om alla användare av appen. Sveriges största upplevelseföretag Live it lanserar därför vad som kan bli årets stora snackis: Tinderträning – en upplevelse som förvandlar trånsjuka amatöruppvaktare till dejtingproffs.

Som första upplevelseföretag i Sverige lanserar Live it nu Tinderträning. Upplevelsen är en intensiv två-dagars-kurs med övningar både i klassrum och ute i verkligheten (irl). Första dagen består mest av teori medan andra dagen är inriktad på praktik. Upplevelsen finns över hela landet och genomförs i samarbete med psykologer, dejtingspecialister och sociala medier-experter.

Live its Head of Marketing, Sanna Björkén säger: – Vi är mycket glada över att kunna presentera årets stora upplevelsenyhet. Att vi dessutom har fått exklusivitet gör oss extra stolta. Det finns en enorm efterfrågan av det här i Sverige, många vill verkligen bli bättre på Tinder. Tack vare behovet på marknaden och rätt samarbetspartner var det ett lätt val att ta in upplevelsen i vårt sortiment.

I Tinderträning ingår bland annat empiriskt testade knep på vilken tinderprofil som är bäst, vilken chattaktik som är mest effektiv samt vilka repliker som gör succé i skarpt läge. Alla som är över 18 år, har Facebook och mobil med iOS eller Android kan delta.

Sanna fortsätter: – Jag är övertygad om att den här upplevelsen kommer förändra många människors liv. Framtida likes och dejter är bara två dagars Tinderträning bort!

Upplevelsen Tinderträning – bli proffs på dejting

Du vill få fler träffar på Tinder men vet inte hur? Du får aldrig matchningen som du verkligen vill ha? Killen eller tjejen du drömmer om hör aldrig av sig? Om du svarar ja på någon av de här frågorna är Tinderträning precis vad du behöver! Två tinderproffs går i den här ”kursen” igenom hela flödet; från att registrera ett konto på Tinder till att registrera ett äktenskap hos Skatteverket.

Så här ser upplägget för Tinderträningen ut, som kostar 1995 kr:

Dag 1
Dagen inleds med att de certifierade instruktörerna berättar om sig själva och var de träffades (du kan säkert gissa hur det gick till). Sedan får alla som inte redan har konto hjälp med att skaffa ett. På det följer en av de viktigaste delarna för ett framgångsrikt liv på Tinder; bilderna. Du får lära dig vilken pose och vinkel som är mest effektiv samt vilken fisk som är bäst att ha på bild (gäller främst killar) och när det är lyckat med bar överkropp (gäller endast killar). Minst lika viktigt är att din presentationstext attraherar fler än din mamma eller pappa. Efter första dagen kommer du ha full koll på vilka bilder och ord du ska använda och vilka du ska undvika.

Dag 2
Andra dagen, som är en vecka senare, möts gruppen upp igen för att gå igenom allt som hänt i appen. Och det kommer vara mycket. Du ska då ha fått fler matchningar än du någonsin vågat drömma om. Nu är det dags att praktisera teorin på stan och knyta ihop säcken. Vilka är de mest romantiska platserna att träffa dina dejter på? Vilka är de bästa aktiviteterna och framförallt; vilka repliker leder till att du kan ta nästa steg? Allt det och mycket mer kommer göra att du både lyckas locka till dig och behålla partners. Du blir helt enkelt ett proffs på Tinder.

Är det här något för dig? Eller kanske för kompisen? Kanske är det bara en rolig grej att göra …

Det här får du med Tinderträning:

  • Bemästra den mest effektiva tindertekniken.

  • Skapa en oemotståndlig tinderprofil.

  • Lär dig bästa öppningsrepliken.

  • Sluta drömma – träffa drömdejten.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.