UFC 2 – Det bästa sportspelet

 

UFC 2 är verkligen ett knockout-spel. Det första spelet i serien levde inte upp till förväntningarna, men teamet bakom spelen arbetade outtröttligt dag och natt för att se till så att tvåan skulle kunna ge spelarna den där äkta spelupplevelsen. Stjärnor som Jon ‘Bones’ Jones och Conor McGregor är nu så realistiskt avbildade att man skulle kunna tro att det är en riktig fight som pågår. Spelet har ett utmärkt karriärläge, roliga träningsspel och möjligheten att utmana vänner till en duell. Det är ett spel som har allt, inklusive hundratals aktiva fighters och kommer säkerligen göra MMA-fans över hela världen glada. Spelet blandar nöje med verklighet på ett sätt som gör det möjligt att bli av med flera timmar utan att märka det.

 

Jones är en av de mest prominenta MMA-stjärnorna i spelet. I UFC 2 är han fortfarande en talangfull fighter. Han är helt klart värd att välja i karriärläget eller i en duell mot ens vänner. Vissa kommer antagligen känna att han inte riktigt kan åstadkomma detsamma i den verkliga ringen efter sitt årslånga avbrott från scenen.

 

Precis som i verkliga livet är hans grepp, slag och explosivitet otroliga. Utvecklarna har förstått hur man ska ta oktagon-upplevelsen in i ett TV-spel. Varje steg, varje rynka och varje färdighet som Jones har finns i denna ’Game of the Year’-kandidat, vilket gör det till ett måstespel när det kommer. Vi kan inte sluta använda Jones. Han kommer vara med i UFC 200 och där försöka göra det hans spelversion kan göra i verkliga livet.

 

McGregor är även han en talangfull fighter. Irländaren har en briljant slagstil och för de som saknar boxningsspelen så är han en karaktär som bara väntar på att användas. Skaparna har gett honom den swagger han har i verkliga livet, det självförtroende och den skicklighet som definierar honom. Många fans vill känna att den karaktären de väljer är speciella. Conor gör detta. I och med sin debut i spelet är han ett stort dragplåster, och det är uppenbart att utvecklarna har lagt mycket tid på att utveckla honom.

 

Har du grepptekniken och slagen för att ta tillbaka Jones till tronen, eller har du boxningsfärdigheterna för att ta McGregor till världstiteln? Så fort du börjat spela i karriärsläget är det detta allt handlar om. Du väljer karaktär och bygger sen upp dem från karriärens början till dess topp, eller så kan du skapa dig själv i spelet och göra samma resa.

 

Det är bara en månad kvar tills UFC 200, och detta spel kommer hålla dig uppehållen tills dess. Oavsett om du vill slå på den virtuella slagpåsen, besegra dina motståndare eller bara uppleva ett riktigt fightingspektakel så är detta spelet för dig.

 

Sportspel måste både vara roliga och realistiska, vilket helt klart kan vara svårt att skapa. UFC 2 lyckas med just detta. Från varje rynka, varje kombination levererar spelet den ultimata fightingupplevelsen, och inte bara för MMA-fans utan för alla sportfans därute.

 

Med tanke på att det här spelet är på väg mot hyllorna är vi extremt exalterade över framtiden. Allt som du behöver göra är att lägga händerna på spelet och se hur långt du kan ta Conor, Jon, eller till och med dig själv.

 

Gå in och kolla vad din fighter har för odds i dess uppkommande match på https://sports.betway.com/se

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.