SIMCITY

Nu är du borgmästare i SimCity och måste bygga upp din stad. Från kolgruva och enkla fabriker är uppdraget att ta staden till framitiden med utomjordingar och allt som hör till. För den som älskade att bygga hus i The Sims är det här det som tar spelet som tar staden till en ny nivå. En förlust för de som önskar skapa simmar och följa deras familjeliv och inreda sina drömhem. Men har allt man kan begära för ett mobilspel och lite till!

Spelet består av flera delar: infrastrukturen, service, miljö, trade och fabriker. Det är ett enkelt kretslopp producera – sälj/köpa – fler invånare och så går de runt. Beroende på vilken level man är på kan man bygga olika byggnader, desto högre nivå ju mer saker blir upplåsta. Förutom hem till dina simmar behöver de ha vägar, el, vatten, avlopp, regeringshus, brandstationer, polis, övervakning, sjukvård och skolor.

Simoleons är valutan – tjänas genom att bygga, uppgradera byggnader, skatt från invånarna och sälja de produkter du producerar. Simcash är premie valutan som boostar produktion och köper saknade föremål med – tjänas genom klara uppdrag från Stads Journalen.

Levlar görs genom att uppnå en viss kvot av folk som bor i staden, är simmarna missnöjda börjar de flytta. Uppgradera hushållen görs när uppfyllt simmarnas önskemål om staden.

Bygg upp dina fabrik – T.ex. på industri Basic Factory – metall (1min), trä (3min), plast (9min) och kemikalier (2timmar). Buildingsupplie Stor – då behövs metall till spikar, trä blir plankor. Hardware Store – trä och metall till en hammare, plast och metall för tejp och metall, trä och plast för att skapa en spade.

Tips! placera fabriker och avlopp dem långt från dina simmar, de avskyr lukt och buller!

Sälj sen dina varor – eget valt pris, på Trade Depot för att tjäna Simoleons. Saknar du material själv köp på Global Trade HQ och besök andra SimCity. Där kan du hitta gömda överraskningar också och inspireras av vad andra har byggt!

Desto längre i spelet du kommit ju mer kräsna blir simmarna och vill ha ytligare service för att vara nöjda. T.ex. parker, landskap, monument, landmärken, övervakning, transport och underhållning. Du kan tillslut ha både Eiffeltornet och Big Ben i din stad.

Tips! Bygg inte för många hus utan bygg de befintliga på höjden i första hand så att dina simmar får tillgång till all service för att hålla dem nöjda.

Beroende framkallande eftersom du sätter igång fabriken och de är roligt när du både är passiv och aktivt spel. Medan jag laga middagen så byggde jag och två lägenheter och satte igång alla fabriker att producera metall till mina spikar, sålde plast och en övervakningskamera.

Det är Perfekta spelet för den som vill lära sig hur ett samhälle fungerar på alla nivåer och samtidigt ha otroligt kul!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.