Wish – Bra och dåligt

Appar.se Wish Recension

Wish är en shoppinggalleria som du kan ta med dig överallt i din smarta telefon och har otroligt mycket billiga produkter. Är en är en app som gör de möjligt att beställa direkt från fabriker i Kina extrem bra pris eftersom det inte finns några mellanhänder. I Wish skräddarsys vad du vill shoppa – tro mig det behövs de har så mycket grejer, så att den blir personligt anpassad efter just dig!

På Wish säljs allt från skönhetsprodukter, barnsaker, teknik, heminredning, kläder, skor, klockor, smycken och mobiltelefoner. Listan av prylar bara fortsätter i all oändlighet. Kvalitén variera mycket på de olika produkterna och storlekarna på kläder är det svåraste då de oftast är flera storlekar mindre än vad vid är vana vid. Oftast stämmer bilderna bra överens med verkligheten och man får komma ihåg att köper man en klocka för 25kr är det inte ens rimligt att förvänta sig en Rolex.

Enkel betalning i Wish!

Wish AppenNär det är dags att betala trycker du köp och då får du upp alla information om varorna och vilka länder den levereras till. Eter det placeras den kundvagnen och man går till kassan för att fylla i den obligatoriska informationen. Välj sen om du vill betala med kreditkort, Google Wallet, PayPal eller Klarna. Får en övergripande bild av din order. Efter att du har bekräftat orden får du ett mail om det och inom ett par dagar kommer ytligare en till om att vara är skickad. När varan väl är framme får man ett AVI att den kan hämtas ut på posten.

Wish fungerar som förmedlare länkar företag och kunder till varandra genom att Wish lägger en beställning direkt hos tillverkaren när du har köpt en vara. Konsekvensen av detta blir att även om du beställer t.ex. skjorta, väska och nagellack från appen vid samma tillfälle kan orden komma i flera leveranser eftersom de inte behöver komma från samma företag.

Avbryta orden går om man gör när som bara inte varan han skickats. Retur eller byta varan går om man kontaktar kundsupporten dock finns ingen e-postadress eller telefon vilket är lite krångligt. Även att skicka tillbaka varan kan vara ytterst tidskrävande och beroende på hur mycket du har handlat är det inte heller säkert att det är värt det.

Hitta ny spännande saker på Wish!

De absolut bästa med appen är att du kan hitta billiga och roliga saker och mycket av det kan du aldrig hitta i Sverige. Minuset är att man kan räkna med att det tar upp till tre veckor innan man får sina produkter hem. Du kan göra önskelistor och olika mappar för det du vill ha och även dela med familj och vänner så de vet vad du önskar dig. Bara att skapa dig ett eget Wish-konto om du inte redan har det och börja din roliga shoppingrunda!

Installera Wish

Wish på Google Play

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.