Smart appspel med resetema för barn 6-9 år

Gillar du konceptet att resa runt i världen, utföra uppdrag, samla mynt och lära sig intressant fakta om varje resmål?

Nu finns årets smartaste appspel för barn i ålder 6-9 år. Spelet TwinGo London höjer pulsen, lockar till skratt och gnuggar geniknölarna. Häng med tvillingarna Alicia och Theo på en resa till London där allt kan hända. Ugglan Livia Belivia är klok som en uggla och lär ut intressant fakta om storstaden och den lilla musen Ozzy måste matas med popcorn för att inte somna.

Spelet innehåller sju olika speluppdrag, ett talmanus som är skrivet av barnboksförfattare Maria Frensborg och ett frågequiz som testar barnets kunskaper om resmålet. Fakta om resmålet finns även inkluderat som bok-i-app för högläsning tillsammans med barnen.

TwinGo London erbjuds både som gratisapp för testspel och betalapp helt fri från köp-i-app och reklam. Spelappen finns nu att ladda ned både på App store för Ipad och Google Play.

”Som mamma till tre barn, som växer upp i en digital värld, vill jag vara med och positivt påverka utbudet av appspel. Att kombinera nöje och lärande i ett spel om resor för barn är extra roligt eftersom sådana appar saknas på marknaden idag”.

Installera Twingo

Twingo på Google Play

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.