Easypark

Appar.se Pakering

Jag tabbade mig själv för ett par veckor sedan på sjukhuset och körde från parkeringen utan att gå till P-automaten och checka ut. Väl hemma på kvällen insåg jag detta och slog mig för pannan, men fick ändå motvilligt åka tillbaka för att checka ut. Ser Easypark skylten och inser att jag är en idiot som inte skaffa appen när jag parkerade innan besöket hos doktorn. Hade jag gjort det hade jag sparat några riksdaler plus också den dryga timmen det tog att pendla dit.  

EasyparkEasypark fungerar som din P-automat direkt i mobilen och är oerhört smidig att använda. Skaffa appen i mobilen och skapa ett konto och lägg till ditt fordons registreringsnummer. Sen när det är dags att parkera så trycker du på start och väljer hur lång tid du uppskattar att du ska stå. När du är klar checkar du ut via appen och vill du stå längre behöver du bara justera det i mobilen.  Betalningen sker via faktura eller dras från ditt konto.

När du skapat ditt konto via webb eller appen skickas ett Easypark klistermärke hem till dig som du bör sätta synligt som en P-biljett i framrutan. Det är i de flesta fall inte klistermärket parkeringsvakterna kollar efter utan de kan se om du betalat genom att titta på registreringsnumret på bilen och det är galet tråkigt att få en P-bot om du ändå betalat.

EasyparkEasypark kan användas av alla mobiler inklusive kontantkort och företagstelefoner om den är låst för betaltjänster. Det finns flera betalnings alternativ för tjänsten som kreditkort, PayPal, faktura eller sms. Det dras dock inte på mobilräkningen och om du önskar kan du få ett parkeringskvitto via e-post gratis. En kvart innan tiden för parkeringen löper ut får man en påminnelse via sms och kan förlänga tiden direkt i appen.

Spar tid och pengar!

Det är riktigt bra att ha app som sparar både tid och pengar då du bara behöver betala för exakt den tiden du hade bilen parkerad. Slipp oron med p-skiva och biljettautomater som man måste gå tillbaka till ett förlänga, utan gör det direkt i Easypark utan att behöva gå till parkeringen. Utöver det kan du alltid parkera fast du inte han cash eller kort med dig bara du har mobilen med.

Det här tillhör en av de appar jag rekommenderar starkast att skaffa nu på direkten om du har en bil som du brukar åka med och parkera där det finns biljettautomat. Sjukt bekvämt och du kommer vara tacksam nästa gång du får förhinder och inser att parkeringstiden håller på att löpa ut att du redan har skaffat Easypark!

Installera Easypark  Easypark på Google Play

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.