SNYGGAST INSTAGRAM

Foto av Ludvig Hedenborg pu00e5 Pexels.com

Dags att fixa till din Instagram som influenserna för aldrig har det vart så lätt att bli din egen manager, modell och fotograf med dessa appar. Organisera din story i förväg, se statistik på följarnas vanor och vad som går hem. Krydda till det ordentligt med egna video-selfis, collage, sudda ut alla skönhetsfläckar och addera personliga texter och filter. För att bli ett super proffs köp en selfi-stick och en kameralins för att ta dig själv till elit nivån 2018!

FACETUNE

Med Facetune kan du photoshopa dig själv till stjärnstatus otroligt enkelt tack var deras avancerade funktioner. Retuschera leendet större och blek dina tänder, jämna ut och ta bort skönhetsfel som finnar och rynkor, byt ögonfärg om du så önskar, sudda ut de grå håret och fyll i kalla fläckar. Förutom finlir kan du manipulera hela ansiktets delar som bland annat att fixa näsan, hakan och höja ögonbrynen.

 

Installera FaceTune Appar     FaceTune Appar på Google Play

AFTERLIGHT

Mobilens egna blixt är inte känd för att ta proffsen vackra bilder med ljus men med denna app lyft dina glåmiga bilder med vackra filter. Finns 15 färdiga justeringar redo att använda och över 80 stycken filter plus 130 ramar att anpassa till just dina Instagram. Du kan också skapa egna personliga filter eller adoptera något från de andra användarnas.

 

Installera AfterLight Appar    AfterLight Appar på Google Play

 

BOOMERANG

En bild säger mer en tusen ord men 10 bilder i en loop kommer alltså göra din insta till en dundersuccé. Det blir som en cool mini-video eller gör det till en gif enkelt i och med att det bara finns en knapp i appen, tryck på kameran och bilderna tas, spelas i en loop, höj hastigheten, spelar upp den fram och tillbaka. Ett kul sätt att fånga dig, dina vänner eller vad som helst rom rör sig på.

 

Installera Boomerang Appar   Boomerang Appar på Google Play

 

UNUM

Alla som tar sin Instagram story på allvar vet att god planering är ett måste och den här appen är helt suverän med sin uppgradering som också håller koll på bäst tid för publicering och vad dina följare vill ha! Samla all dina Instagram värdiga bilder till senare på samma plats och planera ditt flöde också med meddelande innan och förhandsgranska allt innan publicering.

 

Installera Unum Appar   Unum Appar på Google Play

 

NOCROP

Är du lessen på att beskära dina bilder till insta bara för att den är för liten eller att de är fel format som jag så kommer du också älska Nocrop appen. Här kan du enkelt använda dina bilder i det format du vill då den fyller ut bakgrunden åt dig utan att du behöver beskära bilderna, addera bakgrunds blur eller använd någon av de hundra förgjorda bakgrunderna.

 

Installera NoCrop Appar   NoCrop Appar på Google Play

 

PICFRAME

Skapa dina egna kollage med upp till 9 bilder eller videor på samma gång och fixa dem i ordning enkelt med drag-and-drop funktionen.  Här får du tillgång till över 70 justerbara ramar, lägg till text och stickers, effekter till de olika bilderna för att göra allt personligt. Perfekt för dig som inte vill spamma följarna med bilder men ändå har svårt att välja ut en favorit!

 

Installera PicFrame Appar   PicFrame Appar på Google Play

 

TEXT2PIC

Gör dina bilder riktigt personliga genom att lägga till texter eller vattenstämpel med typo-generator med över 50 valmöjligheter.  Ska olika typer av personliga hälsningar som kort till nyår, födelsedagar eller andra högtider eller stärk din buissness insta med att sätta din logga eller vattenmärke på bilderna. Text2pic är perfekt när du vill berätta något och göra din bild mer levande.

 

Installera Text2Pic Appar

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.