MASTERPASS perfekt för Black Friday!

 MASTERPASS från MASTERCARD

MasterPass är en digital plånbok från MasterCard som gör det enklare och säkrare att handla online. Den funkar globalt, du slipper fylla i alla personuppgift på olika hemsidor och håller alla dina betal- och kreditkort samlade.

Nu är de bara dagar kvar till Black Friday startar, sen följer Cyber Monday! Många har väntat på denna super rea och bekvämaste sättet är att shoppa hemifrån.

Med Masterpass slipper du skriva in alla dina personuppgifter och leveransadress på varje hemsida du vill köpa saker från online. På samma sätt som det se ser ut på webbplatser när du lägger till betalinformationen, så går det till när du skapar ditt Masterpass konto men du gör det bara en gång. När det är klart får du en verifieringskod och fotograferar dina bankkort för att lägga till de i plånboken.

SKAFFA MASTERPASS

Steg ett är att välja bank och de ska alltid vara samma som du har i vanliga fall t.ex. Nordea, ICA Bank eller Swedbank. Finns inte din bank redan med väljer du Resurs Bank. Steg två är att skapa ett konto och det gör du genom att logga in med Bank-ID. Steg nummer tre är att du skriver in de personuppgifter du vill ha låsta till ditt Masterpass, vilket inkluderar information som betalkort och leveransadresser.

Själva stommen i idén kring Masterpass är att skapa samma värde som MasterCard fast online. Deras modell är att den digitala plånboken kommer från kundes egna bank, vilket ger ett större förtroende och att bankerna försätter ha kvar sitt värde för sina egna kunder.

Betalningslösningar anpassar sig idag mer och mer till vår onlinebaserade värld och detta är ett naturligt steg att ta i processenför MasterCard. Betalningar online håller allt mer på att bli en backgrundservice och det ska inte ta lång tid att genomföra en betalning. MP fungerar även i fysiska butiker så när du ser Conractless symbolen eller QR-kod butiken kan du betala med Masterpass precis som vanligt.

För att skaffa Masterpass till din telefon och bank så är det bara att klicka HÄR!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.