Hello Fresh – nyttiga och lättlagade recept

sliced avocado fruit and green vegetable on white chopping board
Photo by Daria Shevtsova on Pexels.com

Hello Fresh är perfekt för dig som vill ha goda, lättlagade och nyttiga maträtter! De finns flera olika matkassar att välja på och du kan både anpassa innehållet och antal portioner samt för hur många dagar. Perfekt för dig som krigar med att få ihop livspusslet!

Hello Fresh erbjuder fyra olika kassar med middagar. Den första är klassisk, den andra är vegetarisk, den tredje är familjevänlig och den fjärde är snabbt & enkelt. Nästa steg är att välja antal personer, valet är två eller fyra. Sen ska du välja för hur många dagar du önskar att ha middag hemlevererat med Hello Fresh.

Skräddarsy din matkasse

Lättlagade middagar

100% klimatkompencerade

Fyra olika matkassar

Den klassiska kassen kombinerarar kött och fisk samt vegetariska måltider, vilket ger en varierad och bra veckomeny. Familjekassen är som den klassiska fast med barnvänliga recept, perfekt med dig med barn såklart. Vegetariska kassen ger näringsrik och god mat med mycket grönsaker och protein från naturen. Snabbt och enkelt är vad det låter som och är recept som inte tar mer än 25 minuter att få fram på bordet. Alla matkassar hjälper dig att få ihop livspusslet och ger dig glädjen att komma hem och vet vad du ska laga!

Har du svårt att bestämma dig eller vill byta ut recept? Hello Fresh ger dig möjligheten att byta ut det du vill mot 14 olika recept i veckan. Här kommer lite handplockade exempel på att du kan laga med Hello Fresh! Krämig ravioli med champinjoner, basilika och spenat eller varför inte köttbullar i tomatsås med blomkålsris? Får man locka med en halloumi burgare, tikka masala, fish tacos, pizza bianco eller ostburgare? Vattnas det inte i munnen om jag säger att det finns kycklingrisotto, honung- och senapstekt fläskkött eller Carbonara? Hello Fresh skriver också ut hur många kcal det är i varje recept, vilket är perfekt om du vill hålla koll på vikten och ändå äta mumsig mat!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hellofresh.androidapp&hl=sv&gl=US

https://apps.apple.com/se/app/hellofresh/id970107419

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.