Barbie dreamhouse – följ med den ikoniska dockan på äventyr!

construction house architecture luxury
Photo by Pixabay on Pexels.com

För alla som älskar världens mest kända docka finns äventyrs spelet Barbie Dreamhouse. Simulera ett fantastiskt liv med mode, design, coola vänner och dela mumsiga recept på BarbieGlam!

Design och Mode

Flytta in i Barbies drömhus och styla och dekorera varje rum! Bara din kreativitet sätter gränser, du kan dekorera, tapetsera och gör villan din. Fashonistan Barbie har såklart en stor och glamorösa garderob där du kan leka fritt. Behöver du smakråd? Fråga Nikki om moderådgivning. Styla Barbie i massa trendiga utstyrslar, allt från vackra klänningar till mysig pyjamas.

Lev livet i Lyx

Lär känna Barbies allra bästa vänner, den sportiga Renee, DJ Daisy och modedesignern Nikki. Möt hennes älskade systrar Skipper, Chelsea och Stacie. Sist men inte minst träffa hennes stora kärlek Ken! I drömhuset så finns det massa att göra. Ha super häftiga pool partyn, baka med systern Skipper och gosa med hundvalparna. Eller varför inte utforska Malibu för massa spännande aktiviteter. I drömhuset är allting möjligt och du kommer tas med på ett underbart äventyr tillsammans med blondinen Barbie!

https://apps.apple.com/se/app/barbie-dreamhouse-adventures/id1296796112

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.budgestudios.googleplay.BarbieDreamhouse&hl=sv&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.