Lidl Plus – personliga erbjudanden, spara pengar och skrapa lotter

handbag with fresh assorted vegetables on table
Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Kundklubb appen Lidl Plus är för medlemmar perfekt för dig som vill spara mer pengar! Se alla kampanjer, information och erbjudanden direkt i telefonen. Här kan du registrera dig direkt i appen för att bli Lidl Plus medlem. Genom att du skannar appen i kassan nästa gång du handlar få tillgång till alla förmåner i deras lojalitetsprogram.

Lidls app hittar du i App Store och Google Play, registreringen sker när du laddar ner appen. Du kan sen se dina personliga rabattkuponger, erbjudande och skrapa lotter direkt i appen. Här finns special erbjudanden bara för dem som har appen samt bara anpassade erbjudanden just för dig. Med appen behöver du inte heller knappa in något personnummer nästa gången du handlar på Lidl, utan du skannar helt enkelt bara med mobilen. Alla kvitton kommer också sparas i telefonen vilket gör att slipper samla papper i plånboken.

person holding a red heart shaped balloon
Photo by RODNAE Productions on Pexels.com

Skrapa Plus är deras lott i appen för deras kundkubb medlemmar där du kan vinna tillexemplet en egenplockad matkasse för 500kr! I mobilen kan du också se deras reklamblad och se vart närmaste Lidl butik finns att hitta. I deras reklamblad nu kan du köpa något fint till Alla Hjärtans Dag den 14 februari 2021. Så som hjärtformad pasta, chokladros, hjärtformad pizza, geléhjärtan eller en jordgubbstårta format som ett hjärta. Perfekt inför en coronan-anpassad och såväl lyxig hemma dejt på alla hjärtans dag!

Ladda ner Lidl Plus!

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.sec.mobile&hl=sv&gl=US

https://apps.apple.com/se/app/lidl-plus/id1238611143

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.