McDonalds appen – samla McPoints på all god mat

bread food pizza dinner
Photo by Polina Tankilevitch on Pexels.com

Se alla dina erbjudanden, deals och förmåner hos McDonalds i appen! Beställa direkt och betala med mobilen och få maten dit du vill. Få maten till bilen eller till ditt bord inne i restaurangen. De har ett enkelt poängsystem, där en krona är en en McPoint. Poängen kan du sedan använda nästa gång du är på en McDonalds restaurang. Som ny användare får du också 150 McPoints.

Personliga erbjudanden för just dig

Erbjudanden blir också mer personliga desto mera du använder appen och du kan själv ange dina preferenser. De finns lokala uppdateringar om event och ibland unika menyer. I deras app hittar du alla kuponger under McPoints och Mina Erbjudanden. McDonalds har också en allergiguide och närings-kalkylator. Så man kan se vad man kan äta vid intolerans eller specialkost och se hur många kcal det är i maten. Via kartan kan du också se vart närmaste McDonalds är samt deras öppettider. Kör du el-bil? Du kan också använda kartan för att se vilka McDonalds som har laddstationer. Perfekt om både ni och er bil behöver fylla på energi!

Alltid böcker till Happy Meal

Happy Meal, många barns absoluta favorit! Just nu på McDonalds är Pikmi Pops och Beyblade som är leksakerna. Hyfsat nytt är att de också alltid har en bok som alternativ till den vanliga plastleksaken. Under det kommande året kommer det släppas 12 boktitlar för Happy Meal. Alla skrivna av den engelska författaren Cressida Cowell som sedan tidigare är känd för boken Draktränaren. På besök för de vuxna är den populära El Maco och EL Maco Salsa Fries samt klassikern Big Mac finns för 35kr. På utvalda restauranger i Sverige finns också Spicy Chees Stack och Big Tasty. Hett tips från mig är – från en snack älskare – att beställa Big Share! Då får du 6 st Chicken McNuggets, 6 st Hot Wings och 6 st Chilli Chees Tops samt 2 dipsåser. Går utmärkt att dela på eller så tar du den själv!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.