SMHI Väder låter dig se prognoser för 10 dagar fram

Trött på att glömma paraplyet när det regnar, använd SMHI Väder appen! Kan inte lova dig att appen får dig att komma ihåg regnkläder men att se vilket väder det blir ökar troligen chansen. Appen låter dig se vilket väder du har att vänta både nu och längre fram, så du kan planera dina dagar efter vädret. Som sagt tusen gånger om, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder!

  • Prognoser för 10 dagar fram
  • Se vädret ett dygn tillbaka
  • Symboler som visar vilket vädret
  • Översikt med diagram och tabellform
  • Väderkartor som du kan zooma in på
  • Detaljerad vidprognos för hela Norden
  • Observera nederbörd med prognoser och radar
  • Metrologers kommentarer

Aktivera positionen för att alltid se vilket temperatur det är just nu och vad som är att vänta. Med SMHI Väder appen kan du se vädret över de flesta stora orter i Sverige och utomlands. Den skickar också ut varningar om det kommer väder som har stor risk. SMHI är skapad av en Svensk expertmyndighet och är en seriös och pålitlig källa att hålla koll på vädret med. Ladda ner appen via länken här under!

https://play.google.com/store/apps/details?id=se.smhi.mobile.android&hl=sv&gl=US

https://apps.apple.com/se/app/smhi-v%C3%A4der/id437447379

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.