PLANTA ser till att du aldrig behöver begrava dina växter igen

Drömmer du om gröna fingrar, då är PLANTA din räddare i nöden. Här är appen för alla som älskar blommor och växter samt vill hålla dem vid liv. Appen Planta är din egen expert och trädgårdsmästare i mobilen!

Glöm aldrig att vattna igen

Planta är appen som verkligen kommer att få dina kunskaper att blomma! Både för dig som är nybörjare och erfaren. Den rekommenderar också vilka blommor som passar dig beroende på hur duktig du är och hur mycket tid du vill lägga ner. Har du som jag glömt att vattna? Eller vattnat dem för mycket för det delen också. Planta löser det! Genom att den påminner om att du ska vattna. Detta gör appen genom att du lägger in dina växter och som ett trollslag vet den när dina växter behöver vad. Sjukt användbart och praktiskt. Jag vart kär i appen innan jag ens provat den!

  • Påminnelse om när du ska vattna
  • Steg för steg guider om hur du gör
  • Identifiera växter och blommor
  • Rekommendation av växter
  • Journal av dina väster
  • All information om dian växter
  • Lär dig om var växter trivs bäst
  • Information du behöver för växterna

Lär dig allt om växter och blommor

Här kan också den vetgirige lära sig om växter och blommor. Som vilka miljöer de trivs bäst i. Exempelvis som vilka trivs i ett badrum utan solljus eller vilka vill vara i ditt soliga fönster? Här har du chansen att verkligen få ditt hem eller uteplats att blomstra. Jag älskar själv växter och blommor, med en förkärlek för färgstarkväxter. Så nu när jag testat appen är jag lyrisk över att prova den fullt ut och pryda mitt hem med fler blommor. Vilka förhoppningsvis leva länge till. Appen Planta kommer också vara mitt hemliga vapen nu när jag ska inreda min balkong så fort vädret tillåter.

Anpassat schema och egen växt doktor

Tillsammans med appen Planta skapas ett schema för att hjälpa dig hålla koll på alla växter och blommor i ditt hem. Alla dina växter får ett personligt anpassat schema för hur du ska ta hand om dem. Sen så påminner Planta dig när och vilka som behöver vad. Smart och smidigt. Ibland blir din växter dåliga, precis som människor och då behöver de hjälp av dig. Men appen har också en egen växt doktor, Dr. Planta. Och Dr. Planta kan då också diagnostisera dina växter och blommor. Därefter får du assistans om vad det kan vara och hur du botar den. För alla som älskar ett hem fyllt av liv med grönska så är Planta din nya bästa vän!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: