Fastningsapp gör att du kan gå ner i vikt naturligt och hälsosamt

Appen Fastningsapp – fastebevakning och återkommande fasta, kan hjälpa dig att både gå ner i vikt och få bättre hälsa. Slipp banta och testa att fasta!

Gå ner i vikt genom att fasta

Fastningsapp kan du själv välja den fastingsplan som passar dig bäst och passar nybörjare samt erfarna. Du kan själv ställa in hur lång tid du vill fasta och få påminnelser om att fasta. Återkommande fasta kan ge stora hälsofördelar. Som bättre ämnesomsättning och viktminskning, då kroppens fettreserver används. Det renar kroppen och avgiftar. Minskar inflammation och håller blodsockret i schack. Förbättra kroppen och hjärnans funktion. Det kan också förhindra olika sjukdomar som hjärtsjukdom och diabetes. Till sist också få dig att känna dig friskare och få mer energi.

Fördelar med fasta

  • Gå ner i vikt naturligt
  • Hjälper dig att hålla vikten
  • Använd kroppens fett reserver
  • Ökad ämnesomsättning
  • Förebygger sjukdomar
  • Minskar inflammation
  • Rena och avgiftar kroppen
  • Förbättrar hjärnans funktioner
  • Förbättrar kroppens funktioner
  • Saktar ner åldrandet

Periodisk fasta är att avstår från att äta mat under en period och därför begränsas tiden man äter. Vilket har visat sig hjälpa till på ett naturligt sätt gå ner i vikt och att ha stora hälsofördelar. Att fasta är inget nytt fenomen och har präglat människor genom historien. Både av bland annat mindre tillgång på mat och av religiös skäl. Poängen är att det är inte nytt att fasta. Och på senare tid har trenden att fast verkligen slagit rot och många berättar om allt positivt som de upplever.

Vilken livsstil är bäst?

När det kommet till grupper som ska passa sig för fasta är det gravida, diabetiker och de som tränar intensivt samt om du har/haft ätstörningar. Som du säkert vet är det en djungel när det kommer till vilken livsstil eller diet som är bäst. Vissa säger LCHF och GI. En annan säger 5:2 och fasta. Andra säger räkna kalorier. En tredje påstår att Paleo eller Rawfood är det som fungerar. Och alla har rätt. För du m behöver hitta det som passar just dig, men främst gäller det att inte banta om du vill ha långsiktiga resultat. Alltså inga quick fix dieter. Lite klyschigt, men du behöver hitta en ny livsstil för att nå de bästa resultaten!

https://play.google.com/store/apps/details?id=bodyfast.zero.fastingtracker.weightloss&hl=sv&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.