BingoLotto finns digitalt i appen så du alltid kan spela och ha en lott

När du inte kan få nog av BingoLotto eller glömt köpa en lott så finns deras app där för dig. Testa lyckan och se om du lyckas vinna de stora vinsterna!

De olika Bingolotterna

  • Bingolott – är en vanlig lott, pris 50kr
  • Bingolott X2 – ger dubbelt vid vinst, pris 100kr
  • Bingolott X4 (bara digitalt) – ger 4 gånger vid vinst, pris 200kr

I BingoLottos app kan du få hela den vanliga spelupplevelsen fast i mobilen. Uppleva deras Bingo Gemenskap med deras populära bingochatt och läs deras BingoBlogg. Och i sist men inte minst, såklart hoppas att du vinner på stort! I appen kan man köpa och spela alla deras spel samt spela alla digitala spel. Här kan du även rätta dina fysiska lotter och få delta i ännu mer tävlingar. Som ett stort plus är att BingoLotto en del av FOLKSPEL och de arbetar endast efter ett syfte – att generera mer pengar till svenskt föreningsliv.

Problem med att ladda ner appen?

BingoLottos app går att ladda ner till Android och App Store. Till Iphone eller Ipad går du bara in i App Store och söker på BingoLotto som är skapad av folkspel och trycker på hämta. OBS! För att ladda ner till en Android gäller det här enligt deras hemsida: just nu tillåter inte Google Play Store appar som erbjuder spel om pengar. Därför behöver du tillåta installation av appar från okända källor för att kunna ladda ner, och använda BingoLottos app. Men du behöver inte vara orolig! Vår app är säker att ladda ner, och när du har installerat appen kan du avaktivera inställningen för okända källor. Så om du har porblem med att ladda ner appen är det troligtvis det som är problemet.

Spela BingoLotto när du vill

Innan vi alla behövde distansera oss var jag bara en BingoLotto spelare den 23 december med deras Uppesittarkväll varje år. Men nu har jag faktiskt spelat både NyÅrs Bingo och i söndags Påsk Bingo och upptäckt denna nya spelvärld. Och kanske så kommer det hända oftare nu när jag upptäck att man kan köpa lotter direkt i deras app!

Du kan till och med spela dygnet runt om man så vill, men det tillhör inte min rekommendation. Det är absolut en rolig grej att göra tillsammans med familj framför er TV med artister och underhållning. Du behöver också vara 18år för att få spela. Vill bara tillägga att man alltid bör vara uppmärksam på sitt eller andras spelande. Och och någon av er läsare känner att ni har problem kan ni göra ett självtest eller ringa till stödlinjen på 020-819 100. Så spela lagom. Och så håller vi tummarna på miljonerna!

https://apps.apple.com/se/app/bingolotto/id577416892

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.