Testa Nextory gratis i 14 dagar och upplev en värld av ljudböcker

next

Nextory ger dig möjlighet att lyssna och läsa e-böcker när du vill. Nextory erbjuder dig en gratisperiod på 14 dagar! På Nextory får du tillgång till över 200 000 titlar. Med abonnemang på Nextory slipper du både att köpa dyra böcker och släpa på tunga böcker!

Fördelar med Nextory:

  • Få tillgång till hundratusentals böcker.
  • På Nextory finns det flera olika kategorier av böcker såsom deckare, fantasy, thriller och romaner.
  • Du har tillgång till böckerna i din mobil eller padda oavsett vart du är. Du kan till exempel njuta av böckernas värld när du är på semester men även på väg hem från jobbet.
  • Möjlighet att lyssna eller läsa nedladdade böcker när du är offline.
  • Om du lyssnar på en ljudbok kan du välja att öka eller minska uppläsningshastigheten.
  • I Nextory finns det en sovfunktion som innebär att boken slutar att läsas upp efter en viss tid.
  • För både ljudböcker och e-böcker finns det en bokmärkesfunktion som bland annat ger dig möjlighet att fortsätta läsa eller lyssna exakt där du slutade sist eller för att markera en viss del av en bok.
  • Om du läser en e-bok kan du exempelvis välja att justera ljusstyrkan, bakgrundsfärg och teckenstorlek. Du kan även välja att få en känsla av att läsa en fysisk bok genom att välja att få dubbelsidevy.
  • När du söker efter nästa bok att läsa eller lyssna på kan du få tips av olika listor i appen exempelvis nyheter, böcker det snackas om, må bra böcker, omtyckta deckare etc. Utefter de böcker du tidigare lyssnat eller läst i appen så skapas det nya boktips till dig.

I Appen finner du böcker för alla smaker här finns bland annat deckare, feelgood och faktaböcker och många fler genrer. Du kan välja att ladda ner böcker som du sedan kan läsa eller lyssna på även när du är offline. Abonnemang på Nextory kostar från 139 kr i månaden. Abonnemanget har ingen bindningstid och kan avslutas när du vill! Ladda ner Nextory idag och upplev böckernas underbara värld.

https://apps.apple.com/se/app/nextory-ljudb%C3%B6cker-e-b%C3%B6cker/id993578896

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gtl.nextory&hl=sv&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.