Klart Väder appen – i din lur i ur och skur

photo of grass field
Photo by Alexandr Podvalny on Pexels.com

Med Klart Väder kan du se väderprognoser för två veckor fram så du kan planera bättre. Som sagt förut de finns inget dåligt väder bara dåliga kläder och här kan du anpassa dig till vädret enkelt!

I appen Klart Väder kan du på ett enkelt sätt se vilket väder du kan förvänta dig både i närtid och 14 dagar fram. Här kan du också jämföra andra populära väder appar som Smhi och Yr. Nu ligger (förhoppningsvis) vintern bakom oss men här kan du se skidväder. Funktioner som väder för topp och dal, pist-karta, liftar och snödjup. En väldigt aktuell funktioner för alla pollenallergiker är deras pollendiagnos så du kan se halterna av pollen i luften. Nu till sommaren kan du se badväder, både temperatur och om de är tillexempelt algblomning.

woman walking on street under black umbrella
Photo by Mario Cuadros on Pexels.com

Funktioner i Klart Väder

  • Väderprognoser från timme till timme och 2 veckor fram
  • Jämför olika prognoser från Smhi och Yr
  • Skidväder bland annat snödjup och pist-karta
  • Pollenprognoser så man ser pollenhalterna
  • Säsongsväder låter dig se hur det brukar vara
  • Håll koll på badväder plus algblomning och vatten kvalitén
  • Push-notiser när vädervarningar utfärdas

Se säsongsväder och vädervarningar

Klart Väder låter dig också se säsongsväder. Det vill säga att du kan få en överblick över andra års väder och genom det få ett bredare uppfattning om vädret där du är. Också väldigt intressant för den vetgirige samt smart om du ska resa till en plats du är ovan vid. Här får du också vädervarningar vid extremväder från Smhi. Du kan slå på push-notiser för att få varningarna direkt så du inte missar det. Till sist kan du se väderdiagram i appen genom att vända telefonen och se väderkartor för Sverige. Du kan ladda ner Klart Väder genom länkarna nedanför!

https://play.google.com/store/apps/details?id=se.klart.weatherapp&hl=sv&gl=US

https://apps.apple.com/se/app/klart-v%C3%A4der/id352024322

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.