Agria Vårdguide – gratis veterinär samtal för deras kunder

agria

Med Agria Vårdguide kan du besöka veterinären i mobilen och få hjälp med din fyrbenta vän. Dessutom är det gratis för alla som redan är kunder hos Agria är det gratis!

För att komma igång behöver du bara ladda ner appen och registrera dig och dina djur. Så du är har allt redo när du behöver det! Sen kan du lätt boka tid och veterinär när dina älsklingar mår dåligt. På ett enkelt och smidigt sätt kan du i appen få kontakt med veterinärer oavsett var du befinner sig. Här kan du få bra råd, diagnos och remiss till ditt djur. Husdjur som Agria Vårdguide kan hjälpa dig med är bland annat hundar, katter, hästar och kaniner.

Funktioner i Agria Vårdguide

  • Förgiftningar
  • Diarré och kräkningar
  • Skador och olyckshändelser
  • Hosta och nysningar
  • Klåda och hudproblem
  • Öron- och ögonproblem

Agria Vårdguide är en digital djurklinik som har öppet sju på morgonen fram till midnatt. För Agrias kunder är det fria samtal men de har också öppet för andra mot betalning. Är själv ägare till både hund ock katt som jag har försäkrade på Agria och när jag hittade denna app blev jag förstås jätteglad. Så nästa gång någon av min älsklingar mår dåligt så kommer jag absolut testa appen. Du kan ladda ner Agria Vårdguide här under!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vethem&hl=sv&gl=US

https://apps.apple.com/se/app/agria-v%C3%A5rdguide/id1410819467

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.