Discord – rolig plats att häng med vänner och hitta nya gemenskaper

cheerful teenagers with smartphone looking at screen
Photo by Anna Shvets on Pexels.com

I appen Discord kan du prata och videochatta i communityn. Skapa dina egna gemenskaper för att hålla kontakten med kompisarna och ha kul. Discord gör det enkelt och roligt träffas digitalt!

Ni kan enkelt skapa grupper för skolklubben, spelklubben eller varför inte en världsomspännande organisation? Bara du sätter gränserna vad som är möjligt! Här kan ni alla hålla kontakten på ett lätt sätt genom text, röstkanal och video. Det här är ett bra sätt att ses oftare. Hälsa på varandra genom video och kolla när dina vänner streamar eller genom skärmdelning. Gör också dina egna personliga emojier och dela med varandra.

Ni väljer själv om ni skapar grupper för bara inbjudna eller om ni är hela intressegrupper. Discords servrar är uppdelade i olika temakanaler och använder pålitlig teknik med lågfördröjning som gör att det känns som om ni umgås i samma rum. Här i Discord kan du också dela upp dina vänner i olika grupper och organisationer med olika typer av behörighet. Gör som 100miljoner andra använder och ladda ner appen nu för att ta del av Discords gemenskap!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.discord&hl=sv&gl=US

https://apps.apple.com/us/app/discord-talk-chat-hang-out/id985746746

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.