Discord – rolig plats att häng med vänner och nya gemenskaper

I appen Discord kan du prata och videochatta i communityn. Skapa dina egna vänner eller gemenskaper för att hålla kontakten och ha kul. Discord gör det enklar att hålla kontakten!

Ni kan enkelt skapa grupper för skolklubben, spelklubben eller varför inte en världsomspännande organisation? Bara du sätter gränserna vad som är möjligt! Här kan ni alla hålla kontakten på ett lätt sätt genom text, röst och video. Det här är ett bra sätt att ses oftare. Hälsa på varandra genom video och kolla när dina vänner streamar eller genom skärmdelning. Gör också dina egna personliga emojier och del.

Ni väljer själv om ni skapar grupper för bara inbjudna eller är hela intressegrupper. Discords servrar är uppdelade i olika temakanaler och använder pålitlig teknik med lågfördröjning gör att det känns som om ni umgås i verkligheten. Här i Discord kan du också dela upp dina vänner i olika grupper och organisationer med olika typer av behörighet. Gör som 100miljoner andra använder och ladda ner appen nu för att ta del av Discords gemenskap!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.discord&hl=sv&gl=US

https://apps.apple.com/us/app/discord-talk-chat-hang-out/id985746746

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: