Hemmaträningspass – håll dig i form hemma utan utrustning

slim woman doing plank exercise
Photo by Marta Wave on Pexels.com

Appen Hemmaträningspass gör att du kan träna hela din kropp med bara din egen vikt utan att lämna huset!

Här är den perfekta appen för dig som vill hålla dig i form utan att behöva gå till gymmet. Självklart kan du köra passen som komplement till att träna på gym också. De bästa är att appens pass är uppbyggda på att du träna utan utrustning så du slipper investera i dyra redskap. Så inga fler ursäkter, bara att komma igång och träna. Hemmaträningspass är skapad av experter så och du behöver bara lägga några minuter om dagen för att få resultat.

Det här kan du göra i Hemmaträningspass:

  • Pass för hela kroppen
  • Pass för muskelgrupper
  • Gå ner i vikt
  • Följ din framsteg
  • Måltidsplanerare
  • Uppvärmningsövningar
  • Stretchövningar
  • Träningspåminnelser
  • Guider i bild och video

Förutom helkroppspass så kan du välja att rikta in dig på ett område som mage, bröst, ben eller armar. För att då ut de mesta av ditt tränings pass så finns också uppvärmnings-och stretchövningar. De har också tydliga instruktioner om hur övningarna ska utföras. Du kommer lätta att lära dig genom att titta på deras videos och animeringar. Vi vet alla att en hälsosam livsstil och kräver att man äter rätt. Så det är verkligen toppen att appen också har måltidsplaner att följa. Vem vill inte ha en personligtränare i telefonen på det här sättet? Ladda ner den här under!

För Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=homeworkout.homeworkouts.noequipment&hl=en_US&gl=US

För Iphone:
https://apps.apple.com/se/app/home-workout-no-equipments/id1313192037

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.