Tips på appar som är bra att ha kring jul

man and woman wearing santa hats sitting on sofa popping a confetti surrounded by christmas trees
Photo by Thanakorn Phanthura on Pexels.com

Här har vi listat våra tips på appar som är bra att ha såhär i juletid. Många appar kan du självklart också använda året runt. Skicka personliga julkort som du skapar i en app. Finn recept till julbaket i Arlas app. Har du beställt julklappar via nätet så har vi även tips på appar där du kan spåra leveransen av dina paket. Nedan kan du läsa om dessa appar och några till.


Christmas Sweeper 3 

Läs mer om Christmas Sweeper 3 här

Kom i julstämning med detta spel som har jultema. Matcha olika julfigurer såsom granar, pepparkaksgubbar och tomteluvor med mera. Försök tända ljusen, hjälpa tomtarna till skorstenarna och hitta paket genom att få tre likadana juliga figurer i rad.


Arla köket

Inför julen är det många som är stressade då det är mycket som ska bakas och mycket mat som ska lagas. I Arlas app finner du recept både till julbaket och julbordet.

family celebrating christmas while holding burning sparklers
Photo by Nicole Michalou on Pexels.com

Önskefoto

Med appen Önskefoto kan du skapa egna julkort med en hälsning. Du kan skapa personliga fotokalendrar och fotoböcker som du kan ge bort i julklapp. Det är roligt att ge bort och att få en personlig julklapp.


PostNord

Med appen PostNord kan du spåra dina peket. Har du beställt och köpt julklappar på nätet då kan du spåra dina paket och se vart de befinner sig och när de kommer fram.

crop faceless woman drinking tea and sitting near christmas tree
Photo by Marko Klaric on Pexels.com

Tv.nu

Slappna av och titta på en serie eller film under julledigheten. Appen tv.nu ger dig tips och inspiration. Tv.nu är din guide för tv och streaming.


Calm

Julen är en uppskattad högtid och många träffar nära och kära. Men många upplever också stress inför och under julen. Julklappar ska handlas, mat ska handlas och lagas och så julbaket. Se till så att julen blir mindre stressig genom att ta dig tid för återhämtning.

man in white dress shirt and brown pants sitting on black floor
Photo by Vlada Karpovich on Pexels.com

Once Upon

Med appen Once Upon kan du enkelt skapa egna personliga fotoböcker. Du kan skapa en fotobok direkt i mobilen. En personlig fotobok är alltid en uppskattad julklapp.


Årets julklapp

Årets julklapp 2021 har fått både ris och ros. Evenemangsbiljetten utsågs till årets julklapp i år. Många har längtat efter att få gå på konserter och andra evenemang. Pandemin är och har varit oförutsägbar och restriktioner har ändrats under pandemins gång. Läs mer om årets julklapp ovan.

group of people raise their hands on stadium
Photo by Josh Sorenson on Pexels.com

Har ni några tips på bra appar så lämna gärna en kommentar!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.