Appar för årets fattigaste månad

person putting coin in a piggy bank
Photo by maitree rimthong on Pexels.com

Januari kallas ofta för årets fattigaste månad. Jul och nyår har passerat med utgifter för bland annat mat och julklappar. Nytt år brukar även innebära att många vill göra en nystart och här kommer tips på grymma appar för att hjälpa dig!

close up photo of person using smartphone
Photo by Kampus Production on Pexels.com

Mina tjänster

Med appen Mina tjänster får du bättre koll på dina abonnemang. I denna app samlas alla dina abonnemang och du får en bra överblick över dina abonnemang. I appen får du förslag till billigare alternativ. När du ser dina abonnemang samlade på ett ställe är det även lättare att se om du faktiskt behöver alla abonnemang. Du kanske betalar för flera abonnemang som har liknande tjänster.

crop unrecognizable woman with online payment via smartphone in park
Photo by Tim Douglas on Pexels.com

Karma

Med appen Karma kan du rädda mat som förmodligen annars skulle ha slängts. Du får köpa maten till ett lägre pris. Denna app är bra både för din plånbok och för miljön. Hjälp till med att minska matsvinnet med appen Karma.

vegetable sandwich on plate
Photo by Daria Shevtsova on Pexels.com

Hygglo

Med Hygglo har du möjlighet att hyra saker istället för att köpa nya saker. Du kan exempelvis hyra verktyg, släpvagn och mycket annat. Istället för att köpa saker som du inte kommer att använda så ofta kan du via Hygglo välja att hyra sakerna istället. Bra för både miljön och plånboken. Har du saker hemma som mest samlar damm så kan du välja att hyra ut dessa prylar till andra och tjäna en extra slant.

smiling male mechanic repairing details in garage
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Prisjakt

Appen Prisjakt hjälper dig att spara pengar. Prisjakt jämför produkter och pris. Det kan vara klokt att kolla på Prisjakt innan du genomför ditt köp. Så att du vet att du får produkten till det bästa priset. Det är även bra att kolla prishistoriken i appen på så sätt vet du om priset på rean är så bra som det verkar. 

clothes on sale
Photo by Artem Beliaikin on Pexels.com

Too Good Too go

Se till så att mindre mat slängs. Med appen Too Good To Goo kan du vara med och göra skillnad för klimatet. Köp mat som blivit över från caféer, restauranger och bagerier till ett lägre pris. Du sparar pengar samtidigt som du hjälper till att minska matsvinnet.

pasta on white bowl besides fork
Photo by mali maeder on Pexels.com

Let’s Deal

Med appen Let’s Deal kan du göra bra fynd. Med Let’s Deal kan du hitta bra erbjudanden både vad gäller resor, skönhet och produkter och mycket mera. Men för att spara pengar så ska du använda Let’s Deal till sådant som du faktiskt har tänkt att köpa.

focused young ethnic woman with credit card and laptop
Photo by Liza Summer on Pexels.com

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.