Få ett skinande rent hem med appen TidyAPP

pexels-photo-1571463.jpeg
Photo by Vecislavas Popa on Pexels.com

Drömmer du om ett rent och städat hem men har svårt att få tiden och orken till att städa i sådana fall kan du ladda ner appen TidyApp. Med TidyApp kan du enkelt och smidigt boka hemstädning direkt i mobilen. Du väljer själv om du exempelvis vill ha endast en städning eller återkommande städning. I TidyApp kan du även boka tid för flyttsäd.

white bathroom interior
Photo by Jean van der Meulen on Pexels.com

TidyApp:   

  • Boka hemstäd
  • Boka flyttstäd
  • Enkel och smidig app. Smidigt att boka tid för städ.
  • Betala med kort, Klarna eller PayPal
  • Full försäkring
  • Få tid till annat
  • TidyApp erbjuder idag sina tjänster i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala
  • TidyApp hanterar rapporteringen av RUT
close up photo of person cleaning the table
Photo by Matilda Wormwood on Pexels.com

Få tid till annat

För många är det svårt att få ihop vardagen och många önskar att dygnet ska ha fler timmar. Ibland kan det vara svårt att få både tid och ork till städ. Appen TidyApp ger dig möjligheten att komma hem till ett städat hem och samtidigt få mer tid till annat. Med TidyApp får du exempelvis mer tid att umgås med familj, vänner eller att ta tag i träningen.

turned on gray flat screen smart tv
Photo by Vecislavas Popa on Pexels.com

Boka smidigt i appen

Det är smidigt att boka en tid för städning i apen TidyApp. Du fyller endast i adress, bostadsyta och önskad tid. Efter genomförd städning kan du välja att betala med kort, Klarna eller PayPal. Full försäkring gäller och TidyApp sköter hanteringen av RUT. Det brukar vara enkelt att boka en tid för städ med TidyApp. Ofta kan du få en tid redan dagen efter.

white wooden cupboards
Photo by Mark McCammon on Pexels.com

Inga bindningstider

Det är du som bestämmer hur länge och hur ofta som du vill utnyttja TidyApps tjänster. Vill du endast boka ett städtillfälle eller vill du boka återkommande städtillfällen. Du väljer hur många timmar. Du kan även välja att lägga till tilläggstjänster som exempelvis rengöring av ugn eller putsa fönster. TidyApp erbjuder även flyttstäd.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.