Karma – fightas mot matsvinnet en tugga i taget

cheese cake with strawberry fruit
Photo by Suzy Hazelwood on Pexels.com

Med Karma appen kan du köpa bra mat som blivit över från restauranger, caféer och matbutiker till ett billigare pris. Perfekt för att fixa lunchen på jobbet eller kvällen middag!

De har nu mer än 9000a restauranger, matbutiker, bagerier och caféer anslutna över hela Sverige och fler tillkommer varje vecka! Dessutom finns dem i fler än 200 städer, däribland i Malmö, Uppsala, Umeå, Enköping, Norrköping, Borås, Kalmar och Västerås. Äger du kanske en restaurang eller ett café och vet att ni får mat över under dagarna, varför inte då ansluta er till Karma? Så bidrar ni till bättre miljö samt glada gäster!

Så fungerar det:

  • Mat läggs upp i Karma
  • Restauranger, matbutiker, bagerier och caféer lägger upp mat som blivit över vid specifika tider, oftast mellan kl 14 och 18.
  • Du köper maten du vill rädda direkt i Karma-appen för halva priset.
  • Du hämtar ut maten hos stället som take-away.
  • Visa upp din order i appen för personalen så får du din mat!

Appen är lätt att använda, du laddar bara ner den och via platspositionen eller kartan så kan du se vad som finns i närheten. När du valt det du vill ha så betalar du direkt i appen och går bara till stället och hämtar upp det. Med Karma kan matsvinnet nå konsumenterna till ett lägre pris. Bra mat till en lägre kostnad samtidigt som vi gör vår planet en tjänst!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.