Mina Paket – appen som samlar alla dina paket på ett ställe

a brown delivery box with mailing details
Photo by Polina Tankilevitch on Pexels.com

Med appen Mina Paket samlas alla dina paketleveranser på ett enda ställe. Du behöver inte längre ha massa olika appar att hålla koll.

Här har du Postnord, DHL, Schenker och Bring. Den som väntar på paketet behöver inte längre söka upp spårning sidor hos olika ombud manuellt. Allt sker automatiskt och du kan spåra dina paket hela vägen från att det skickas till att de anländer.

Transportörer

 • Postnord
 • Budbee
 • MTD
 • Best
 • InstaBox
 • SCHENKER
 • Bring
 • Posti
 • Bussgods
 • DHL
 • City Mall
 • Airmee

Mina Paket är ett unikt samarbete med flera av landets största aktörer inom Transport i Sverige och är öppet för alla att ansluta sig. En heltäckande lösning som gör processen lättare för transportörer, e-handlare och mottagarna. Mina Paket är anslutna till många populära online-butiker. Bland annat som LYKO, Apotea, Stadium, Granngården, MAT smart, KICHENTIME och BROTHERS.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.