Sov bättre och vakna lättare med appen Sleep Cycle

an alarm clock on bedside near a sleeping woman
Photo by Anastasiya Vragova on Pexels.com

Vakna utvilad med appen Sleep Cycle. Idag är det många som lider av dålig sömn. Att sova för lite är farligt och kan få negativa effekter. Testa Sleep Cycle för att sova bättre! För lite sömn kan exempelvis leda till sjukdomar, mer stress och sämre koncentrationsförmåga. Principen med appen Sleep Cycle är att du ska vakna på morgonen när du sover som lättast. Lider du av dålig sömn kan du testa och se om appen Sleep Cycle kan hjälpa dig.

photo of a cozy bedroom
Photo by Max Vakhtbovych on Pexels.com

Så fungerar appen:

Sleep Cycle analyserar din sömn och väcker dig när du sover lätt. Att vakna när du sover lätt är ett naturligt sätt att vakna upp på och får dig att känna dig mer utvilad när du vaknar. Ha enheten som du har appen på i närheten av din säng exempelvis på golvet eller på nattduksbordet. Medan du sover så analyserar Sleep Cycle ljudet av dina rörelser. Sleep Cycle-appen följer din sömnrytm genom telefonens mikrofon. I appen finner du statistik över dina sömnvanor.

photo of sleeping man
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Vakna där det är som lättast

Du ställer klockan innan du går och lägger dig på kvällen. På morgonen väcker Sleep Cycle dig när du sover som lättast. När du ställer ditt alarm i appen så är det med ett tidsintervall på 30 (tidsintervallet kan ändras i appen). Har du ställt alarmet på kl 8:00 kommer appen att väcka dig mellan 7:30 och 8:00. När larmet går igång beror på vilken sömncykel du befinner dig i. Appen kommer att väcka dig när du sover som lättast.  

white pillows on a bed
Photo by Castorly Stock on Pexels.com

Funktioner

  • Sleep Cycle väcker dig när du sover lätt
  • Sömnanalys
  • Statistik och diagram över din sömn
  • Spårar dina sömncykler
  • Olika alarmsignaler
  • Du kan välja omedelbar väckning eller välja ett väckningsfönster på upp till 90 minuter.
  • Snooze
woman in gray tank top lying on bed
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Vakna utvilad med

Sleep Cycle är gratis men vill du få tillgång till fler funktioner så finns det en premiumtjänst. Premiumfunktioner som erbjuds är bland annat ljudinspelare och trender, sömnhjälp och sömnnoteringar. En god natts sömn kan göra underverk för din hälsa. Genom att den väcker dig när du sover som lättast kommer du att känna dig mer utvilad när du vaknar. Via appen kan du lära dig mer om dina sömnmönster. Har du problem med sömnen kan de vara värt att testa appen Sleep Cycle.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.