Choices stories you play – låter dig välja vad som händer i spelet

Choices gör dig till din egen storyteller där du styr vad som ska hända dina karaktärer baserat på de val du gör. Genom olika berättelser spelar du dig igenom kapitel för att ta dig genom äventyret!

Upptäck alla berättelser

I spelet choices kan du bestäm vad det är för typ av bok som du spelar som romans och skräck. Anpassa också din spelfigur i olika frisyrer och kläder för att få dem att se ut som du vill. Deras bibliotek med böcker växer konstant så det finns inget slut på allt man kan upptäcka. Här är du mästaren som kontrollerar allt som händer i detta fint skapade och genomtänkta spel.

The Crown And The Flame

I spelet The Freshman börjar du på Hartfeld University uppleva studentlivet och jakten p sin sanna kärlek. Läs berättelsen The Crown And The Flame där dina fiender har tagit din tron. Här kan du skapa en arme, bemästra magi för att besegra dina motståndare. I Perfect Match deltar du i ett high-tech matchmaking för att hitta kärleken, men här finns mystisk twist att upptäcka. Boken Bloodbound får din karaktär möta den CEO Adrian Raines som är super rik i en vampyr triller. En annan berättelse är High School Story där du kan återuppleva ungdomen på nytt med vänner, kärlek och skoldans.

Choices kan du spela gratis men du kan köpa saker i spelet för vanliga pengar. Det är ett underhållande spel som pendlar mellan berättande och att spelaren aktivt spelar på ett givande sätt. Synd att det kostar en del att köpa allt man vill ha. Men det är inte ovanligt för mobil spel så tycker inte det är en så big deal eftersom spelat går att köra utan det också. Det här är det första interaktiva spelet jag testar till telefonen och jag är positivt överraskade över hur bra det är!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.