Fixa din jägarexamen snabbt genom mobil app

pathway in between trees at daytime
Photo by HoliHo on Pexels.com

Till och med en jägarexamen går att fixa i mobilen. Hur skönt är det inte när tekniken gör det möjligt att klara det mesta utan att lämna hemmet? Snabbt och enkelt kan du nå dina jägar-drömmar med appen Jägarexamen!

Teori och övning inför provet

För dig som längtar efter att bli jägare har du här din kompletta app för att lyckas. Appen jägarexamen är en komplett utbildning som är baserat på Svenska Jägarförbundets bokserie Nya Jägarskolan. Appen är utvecklad av Boboshis och de har skapat andra populära appar som iKörkort och iKörkort MC. Jägarexamen har samma upplägg att du pedagogiskt spelar igenom ett “spel” med frågor. Du får sedan pedagogiskt rättning och förklaringar på de frågor du svarat fel på.

green leaf trees
Photo by Lukas Hartmann on Pexels.com

Appen Jägarexamen är teoretisk och den hjälper dig att klara teorin. Det praktiska som krävs för at bli jägare kan de naturligt inte täcka, även om det är viktigt att förstå teorin för att klara det i praktiken. Den har över 1000 teoretiska frågor som efterliknar teoriprovet. För att göra det lättare för användaren att komma ihåg finns också frågor med bilder. Det finns också en sammanfattning som är uppdelad i åtta olika kapitel. Bonus är att det finns en liten variation av appen som du kan prova på innan du väljer att köpa den kompletta Jägarexamen!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.