Agria Vårdguide – gratis veterinär samtal för deras kunder

Med Agria Vårdguide kan du besöka veterinären i mobilen och få hjälp med din fyrbenta vän. Dessutom är det gratis för alla som redan är kunder hos Agria!

black and white french bulldog puppy stepping on brown wood board panel close up photography
Photo by Jens Mahnke on Pexels.com

För att komma igång behöver du bara ladda ner appen och registrera dig och dina djur. Så att du har allt redo när du behöver det! Sen kan du lätt boka tid och veterinär när dina husdjur mår dåligt. På ett enkelt och smidigt sätt kan du i appen få kontakt med veterinärer oavsett var du befinner dig. Här kan du få bra råd, diagnos och remiss till ditt djur. Husdjur som Agria Vårdguide kan hjälpa dig med är bland annat hundar, katter, hästar och kaniner.

Funktioner i Agria Vårdguide

  • Förgiftningar
  • Diarré och kräkningar
  • Skador och olyckshändelser
  • Hosta och nysningar
  • Klåda och hudproblem
  • Öron- och ögonproblem
cat licking its paw
Photo by Cats Coming on Pexels.com

Agria Vårdguide är en digital djurklinik som har öppet från sju på morgonen fram till midnatt. För Agrias kunder är det fria samtal, men de har också öppet för andra mot betalning. Är själv ägare till både hund ock katt som jag har försäkrade på Agria och när jag hittade denna app blev jag förstås jätteglad. Så nästa gång någon av min älsklingar mår dåligt så kommer jag absolut använda appen. Du kan ladda ner Agria Vårdguide här under!

1 kommentar

  1. Va bra!
    Någon som provat ringa?

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.