Investing.com är ditt hemliga vapen för att hålla koll på börsen

man in black suit holding smartphone
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

I appen investing.com kan du snabbt och enkelt få en överblick. Du kan både få uppdateringar och följa kurser i realtid. I din hand har du nu över 30 000 finansiella instrument som det tradas med globalt på över 100 börser!

Denna app ger dig också en bra överblick över händelser som kan påverka börsen. De har en ekonomisk kalender som ger dig en överblick om vad som sker. Den ger dig möjlighet att se gårdagen, idag, imorgon och för en vecka framåt. Exempelvis är det idag, onsdagen den 17 februari 2021 Spring Festival i Kina. Här kan du också skapa bevakningar på det som du vill få uppdateringar om samt viktiga ekonomiska händelser. Investing.com appen ger dig också de senaste nyheterna så du kan veta vad som sker. I dina mobiltelefon kan du följa och bevaka de senaste ändringarna på marknaden och få heta nyheter direkt i appen.

crop faceless woman working on netbook in office
Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Här i appen kan du också skapa en personlig och anpassad portfölj för just dig! Som du också alltid har med dig i telefonen och kan hålla koll på. Se din investeringsportfölj när du vill och spåra dina trader. Här klan du också organisera upp din portfölj, genom att sortera, hämta och välja data direkt i mobilen. Investing.com är den givna appen för alla som håller på med trading och tar sin investering seriöst. Praktiskt, användarvänligt och kraftfullt verktyg!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.