Amazon appen låter dig handla produkter från hela världen

focused black businesswoman browsing smartphone on urban street
Photo by Ono Kosuki on Pexels.com

Ladda ner appen Amazon för att handla allt från elektronik till heminredning till barnprodukter. De har redan över 100 miljoner nerladdningar och är finns nu i Sverige. Svenska Amazon har egen kundtjänst, fri frakt över 229kr och gratis retur i 30 dagar.

Kategorier

 • Elektronik
 • Mode
 • Bygg
 • Husdjur
 • Böcker
 • Hem och kök
 • Trädgård
 • Sport
 • Leksaker
 • Hälsa
 • Hushåll
 • Skönhet
 • Tv-spel
 • Baby
 • Kontor
business computer connection contemporary
Photo by Pixabay on Pexels.com

Jämför priser från säljare

I Amazons app kan du enkelt handla produkter från hela världen i en enda app. Det gör att du också kan jämföra olika säljares priser så du kan köpa saker billigare. Läs också recensioner för att se vad andra tyckte om produkten. Tips är att spana in dagen erbjudande också för kolla om du hittar ett super klipp!

smiling woman looking upright standing against yellow wall
Photo by juan mendez on Pexels.com

Skapa önsklistor

Du kan enkelt söka efter specifika saker, skapa önskelistor och tryggt beställa hem det. Registrera dig genom att skapa ett konto så du kan få meddelande om när din beställning har skickats. Så innan du köper något nästa gång, spana in Amazons app för att se om de har en bättre deal!

app store amazon
App Store
google play amazon
Google Play

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.