Hygglo – hyr istället för att köpa nytt – ett bra sätt att värna om miljön

man holding wooden stick while drilling hole
Photo by Thijs van der Weide on Pexels.com

Hygglo låter dig hyra istället för att köpa saker. Via Hygglo kan du hyra det mesta såsom släpvagn, redskap och verktyg, partytält och cykel och mycket mer.

Kolla på Youtube-klippet

Det är både tråkigt, kostsamt och onödigt att köpa saker som du bara kommer att använda en gång eller ett fåtal gånger. Istället för att köpa så kan du hyra det du behöver. Har du prylar hemma som du sällan använder? Då kan du välja att hyra ut dessa prylar via Hygglo istället för att de endast ska stå och samla damm därhemma. Att hyra istället för att köpa en massa saker som sällan används är ett sätt att ta hänsyn till miljön. Genom att hyra istället för att köpa kan den överkonsumtion som råder idag minskas.

black gray drill bit set
Photo by Pixabay on Pexels.com

Med appen Hygglo kan du hyra eller hyra ut saker på ett tryggt och säkert sätt:

  • Hyra istället för att köpa
  • I Hygglo finns nästan allt du kan tänkas behöva
  • Hyra ut dina saker
  • Tjäna pengar på att hyra ut dina saker
  • Identifikation via BankID ger ökad trygghet
  • Hygglos försäkring
  • Bra för miljön
Bild från Hygglo

Hyr istället för att köpa

I appen Hygglo finner du det mesta du kan tänkas behöva. Hyr när du behöver det. Om du behöver en sak just nu men du vet samtidigt om att du inte kommer att använda saken flera gånger. Varför då köpa saken när du kan hyra den istället. På så sätt bidrar du även till en bättre miljö och minskar den överkonsumtion som råder idag. I Hygglo så finner du det mesta du kan tänkas behöva såsom tält, partytält, cykelvagn, båt och verktyg. Appen hjälper dig även att hitta det närmaste alternativet. Det kanske till och med finns någon på din gata som hyr ut just det du behöver.

Bild från Hygglo

Hyr ut dina saker som annars bara samlar damm

Du har säkert flera saker hemma som du sällan använder. Istället för att dessa prylar bara ska finnas hemma hos dig och samla damm så kan du hyra ut dessa prylar. Du tjänar även en extra slant samtidigt som du värnar om miljön när du hyr ut dina prylar.

Bild från Hygglo

Tryggt att använda Hygglo

Det är tryggt att använda Hygglo. När du använder Hygglo så skapar du ett konto med hjälp av ditt BankID. Eftersom användare identifierar sig med sitt BankID så vet du att den som hyr ut eller hyr faktiskt är den de utger sig för att vara. När du använder Hygglo så ingår det en försäkring. De saker som hyrs ut är försäkrade under perioden då de är uthyrda.

red cruiser bike
Photo by Adam Dubec on Pexels.com

Bra för miljön

På många håll i västvärlden råder det en stor överkonsumtion som ej är bra för miljön. Att välja att hyra istället för att köpa så värnar du om miljön. Även att hyra ut så att andra har möjlighet att hyra istället för att köpa är också att värna om miljön. Genom att använda Hygglo hjälper du till att minska på den överkonsumtion som råder och ser till att saker faktiskt används.

Ladda ner appen och hyr och hyr ut saker samtidigt som du är snäll mot miljön!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.