Ta körkort appen hjälper dig fixa teoriprovet

Ta körkort appen ger dig alla nödvändiga verktyg för att klara teoriprovet hos Trafikverket. Skippa tråkigt plugg, öva med Ta körkort appen. 

Appen ”Ta Körkort” ger dig alla nödvändiga verktyg för att klara teoriprovet. Genom tydlig vägledning samt prov som anpassar sig automatiskt efter din kunskapsnivå kommer du lära dig allt du behöver på ett snabbare och smartare sätt. Gör som över 200 000 andra människor, skippa tråkiga böcker och dyra teorilektioner. Appen har allt du behöver för att klara det riktiga teoriprovet hos Trafikverket på ett roligare och enklare sätt.

Varje år tar tusentals svenskar körkort, men för vissa kan det vara svårt att hitta tiden och motivationen att studera. För att göra det enklare, roligare och billigare att plugga till körkortet kan du därför ladda ner den här appen som gör allting så mycket mer smidigare. Ta körkort appen innehåller 1 000 teorifrågor med hundratals tillhörande förklaringar, ett separat vägmärkesprov, ett uppslagsverk med alla vägmärken, provstatistik och en omfattande och lättläst del med all körkortsteori du behöver lära dig.

Appen syftar till att förbereda dig för det kommande teoriprovet hos Trafikverket. Laddar du ner appen hittar du all grundläggande körkortsteori, utförliga förklaringar till alla teorifrågor och prov som anpassar sig efter dina kunskaper. Du hittar också filmklipp med teorilektioner, över 650 foton från riktiga trafiksituationer och olika erbjudanden. Ta körkort appen är specialanpassad för iPhone och iPad, innehåller användbar statistik och en avancerad sökfunktion. Med hjälp av appen kan du dessutom hitta närmaste trafikskola.

Ta körkort appen har tre delar för körkortspluggande. För det första Prov, där du får ”läxförhör” med en serie flervalsfrågor som sedan rättas. Du väljer ut vilka typer av frågor du vill öva på (eller blandar alla) och hur många du vill ha. När du svarat på alla får du veta hur det gick och kan se de rätta svaren på de frågor du fick fel på. När du kört en eller ett par omgångar kan du i stället välja att bara få frågor som du tidigare svarat fel på.

Sedan finns avsnittet Körkortsteori. Den är som det låter, en teoribok, fast i appen, väl indelad i avsnitt med hyperlänkar så att det är lätt att hoppa till det som intresserar dig. Den tredje biten är en katalog bara med vägmärken, vad de betyder och hur du ska bete dig när du ser dem. Slutligen får du också historik över tidigare provomgångar du gjort samt statistik över vilka typer av frågor du har koll på och vilka du behöver plugga mer på.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.