Khan Academy – du kan lära dig vad som helst gratis

young woman using laptop and taking notes
Photo by Artem Podrez on Pexels.com

Oavsett om du är en lärare, student eller vuxen som återvänder till studier så finns Khan Academy här för att hjälpa dig!

Tillbaka till skolbänken till hösten? Varför inte ge dig själv ett försprång och förbered dig redan nu i sommar. Med Khan Academy kommer det bli så mycket enklare. I appen finns tusentals videos, övningar och artiklar i alla tänkbara ämnen och intressen. Bland annat kan du studera matematik, ekonomi, historia, vetenskap och politik. Materialet som tillhandahålls är skapat av experter inom respektive område. Du behöver inte vara online heller utan det går att köra offline genom att lada ner materialet.

Du kan också finslipa dina kunskaper genom att övningar, quizzes och tester. Där får du feedback och facit med steg för steg förklaringar. Fungerar utmärkt för dig när du vill se till att hålla dig i fas med exempelvis en kursplan. Allt eftersom du använder appen kommer du också få personliga rekommendationer om vad som är lämpligt att se på efter. Du kanske redan har använt Khan Academys genom deras hemsida och då måste jag berätta att vissa funktioner inte finns i appen. Några saker som inte är tillgängliga i appen är diskussioner, data programmering och föräldrar verktyg. Khan Academy är en icke vinst driven organisation som vill ge utbildning gratis i världsklass. Testa redan nu genom att ladda ner appen i länken under arikeln. Lär dig något nytt redan idag!

App Store: https://apps.apple.com/us/app/khan-academy/id469863705

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.khanacademy.android&hl=sv&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.