Om oss

Webbplatsen grundades i början av 2015 med syfte att samla alla Sveriges appintressenter på ett och samma ställe. Vi skriver om appar för både Android och iOS och uppdaterar er gärna med nyheter om vad som händer på appmarknaden.

Maciej Strama som driver sajten har tidigare drivit ett antal digitala projekt. Som artonåring grundade han Mobuylr som gjorde det möjligt att betala och ta betalt via sms i mobilen. Mobuylr blev utsett till Årets affärsidé av Solna stad. Mobuylr blev också nominerade till Best Business Solution på Telecomcity. Maciej har också varit med och utvecklat ett gäng andra applikationer som idag finns på marknaden och brinner för startups och nya appar.

Vi på redaktionen på appar.se brinner för tester, teknik och tips som rör telefon och appar. Vi tror på appar är framtiden och vi är stolta att få vara en del av det och se alla framsteg som görs. App-branschen är dynamisk och återspeglar samhället som vi lever i. Vad vi använder för typ av appar säger också mycket om oss själva och vi tror att de mesta går att lösa med just rätt app!

Vi hoppas att alla ni som besöker oss på appar.se tycker och känner att ni har fått något bra av vår sida. Vi jobbar ständigt på att förbättra oss och hålla oss uppdaterade om det senaste och populäraste inom appar.

Tips – Teknik – Test

Vi älskar att ta fram tips på roliga och användbara knep till mobilen samt att inspirera läsarna.


Vi skapar lättanvända instruktioner, introduktioner och lathundar för hur olika appar fungerar.

Vi testar appar genom att jämföra, utvärdera och använda olika appar, så att du slipper.


Är du intresserad av att bli en del av teamet på appar.se är du välkommen att höra av dig!