Calm – appen som lär dig att få balans genom att slappna av med meditation!

woman meditating with candles and incense
Photo by Elina Fairytale on Pexels.com

Calm är en av de ledande apparna på marknaden för att få balans i sitt liv. Appen hjälper dig att höja livskvalitén genom meditation och bättre sömn samt mindfulness. Appen Calm fungerar både för nybörjare och även på avancerad nivå. Den erbjuder flexibilitet beroende på vad dina mål med appen är. För dig som vill få hjälp med bland annat stress, djupsömn, fokusera, relationer, ändra vanor, lycka, tacksamhet och självförtroende. Längden på tillfället kan du välja själv. Du kan genomföra det på 3, 5, 10, 15, 20 och 25 minuter.

woman rolling a yoga mat
Photo by Mikhail Nilov on Pexels.com

Sömn och fokusera samt slappna av

I appen finns över 100 godnattsagor för vuxna som hjälper dig satt få bättre sömn och somna snabbare. Du kan följa deras färdiga program på sju och 21 dagar. Låt dig få hjälp från välrenommerad experter och deras livsförändrande Calm Masterclass. I appen finns också andningsövningar för att hjälpa dig att slappna av på riktigt. Calm har också exklusive musik bara för sina användare att få lyssna på, anpassade för att förbättra sömn, slappna av eller fokusera. Också tillgång till över 30 olika ljud från naturen att använda under meditation, yoga och för att somna lättare.

woman in gray leggings and black sports bra doing yoga on yoga mat
Photo by Elina Fairytale on Pexels.com
 • Lindrar ångest och hantera stress
 • Djupsömn
 • Fokusera och koncentration
 • Relationer
 • Bryta dåliga vanor
 • Lycka och tacksamhet
 • Självkänsla och självbild
 • Kärlek och vänlighet
 • Förlåta och att inte döma andra
 • Mindfulness
 • Walking Meditation

Ge dig själv tid att få må bra

Det är bra för både kropp och själ att få balans i sitt liv. Det kan låta flummigt men bara du vet vad som skulle ge balans i just din tillvaro. Om du upplever att livet är stressigt och kämpigt så ska du veta att det inte behöver vara så. Väldigt små medel med pauser kan göra underverk. Till en början kan det kännas kämpigt att göra det. Ge inte upp bara för att du inte direkt får de resultat du vill. En del av resan till en harmonisk tillvaro är att lära dig att varva ner och ta det lugnt. Genom att avsätta tid för avslappning kommer du upptäcka datt du får mer energi över till det du verkligen vill fokusera på och få ut mer av i ditt liv!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.