Jobba smart – spara tid med rätt appar

Om det finns en sak de flesta företagare önskar att de kunde få mer av, är det tid. De här produktiva apparna för företagare hjälper dig att fixa just det, mer tid.

Att få mer saker gjorda under en vanlig arbetsdag handlar inte bara om att sätta sig ner vid datorn och jobba hårdare. Nej, mycket handlar om att faktiskt fokusera på och lägga arbetstiden på rätt grejer, för att ta itu med dem så effektivt som möjligt. Och tur är det väl då att det finns flertalet appar som hjälper dig att både organisera jobbet, men också ge dig den rätta motivationen som krävs för att få saker gjorda.

1. Anteckna med Evernote
Grejen med appen Evernote är att den kan bli vad du gör den till. Behöver du ett lätthanterligt forum att spara ner viktiga anteckningar på är det här den rätta applikationen för dig.

2. Planera med Wunderlist
Den här produktiva appen låter dig planera grejer som behöver göras. Skriv ner en to-do-list och pricka av den allteftersom. Dela listor och planeringar med vänner och familj eller jobbarkompisar.

3. Spara lösenorden på ett och samma ställe
1Password, hjälper dig komma ihåg alla dina lösenord överallt på internet, samtidigt skyddar den din dator med ett unikt lösenordssytem vid inloggning på datorn.

4. Räkna arbetstimmarna
Hours Tracker, en prefekt app för dig som är egenföretagare och vill ha full koll på hur många arbetstimmar du gör. Få överblick på dina och de anställdas arbetade timmar och se vad företaget tjänar.

5. Skriv fakturor
Fakturera Enkelt är skapad för svenska förhållanden och fakturorna uppfyller naturligtvis de krav som ställs på fakturor i Sverige. Men Fakturera Enkelt är mycket mer än en app för att skapa fakturor. Du kan också registrera betalningar, skapa kontantfakturor, kreditera fakturor med mera. Fakturera Enkelt är en flexibel och komplett lösning för din fakturering som du kan bära med dig i fickan!

Ladda ner apparna direkt!

1. Evernote
2. Wunderlist
3. 1Password
4. Hours Tracker
5. Fakturera Enkelt