28 nya mat-emojis har släppts (wow)!

Den som väntat på att fler mat-emojis ska släppas behöver inte vänta längre. Nu kan du ladda ner Delish egna tangentbord fyllt med massa nya ikoner. 

Kommer ni ihåg när det i oktober släpptes emojis av tacos, burritos och korv? Folk blev helt galna, men lugnade snart ner sig (eller så blev de ännu mer galna) när de insåg att det inte fanns fler mat-emojis att välja mellan. Varför fanns det inte emojis som föreställde bacon, nachos eller popcorn? Ja, det var en fråga som även Delish ställde sig, därför skapade de sitt egna tangentbord med massor av nya mat-emojis. För dig som känt att det saknats något i livet och som väntat på att fler liknande emojis ska släppas så behöver du inte vänta längre.

Vi, precis som du, älskar mat-emojis. Vi älskar att skicka dem till våra vänner, baes och föräldrar – ja, till i princip alla i vår kontaktlista. Varför? Jo, för vi vill helt enkelt tala om för personer i vår omgivning vad vi äter, vill äta eller kommer att äta. Därför är Delish tangentbord perfekt. Det innehåller inte en, två eller tre … utan 28 nya mat-emojis plus 11 klistermärken plus 4 gifs plus 2 videos. Du behöver inte längre skriva ordagrant att du är sugen på spagetti och köttfärssås eller att du vill fika på en kanelbulle – förklara det med en emoji istället.

Emojis-appen går nu att ladda ner på både Iphone och Android. För att installera tangentbordet följer du instruktionerna i appen. Ladda ner den appen nu och testa alla nya ikoner som finns. Skicka ett meddelande till kompisen och fråga om ni inte ska käka lunch i snart, ha filmkväll med lite popcorn eller ta en fika över varsin kanelbulle.

Vi på appar.se älskar den här appen och vi hoppas att du ska göra det också. Om du inte har hunnit ladda ner den än, så gör det nu med det samma – vad har du att förlora?

 

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.