5 heta reseappar 2016

Har du bokat in en resa i vår? Se då till att utrusta dig med rätt reseappar! Här är 5 heta reseappar 2016 som gör din resa lite enklare. 

Minusgrader, mörker och snöslask – nu längtar svenskarna till andra kontinenter. På topp 10-listan över populära resmål i vår hittar vi favoriten Thailand i toppen följt av New York och Miami. När vi planerar inför sommaren föredrar vi däremot lite mer närliggande europeiska destinationer, och framför allt Turkiet, visar nya siffror från resesöksajten momondo.

Är du en av de som bokat in en eller flera resor i vår och sommar kan du behöva organisera dig för att göra den där efterlängtade resan lite enklare. Oavsett om du reser till årets mest populära resmål, som ju är Turkiet och Spanien, eller om du hoppar på flyget till Los Angeles eller Malaga – är det effektivt att utrusta sig med rätt reseappar. Under de senaste åren har reseappar kommit att spela en viktig roll. I dag använder 45% av smartphoneanvändarna appar vid bokning och planering av resor.

Längtan efter sol och värme resulterar i att svenskar redan planerar inför sommaren och börjar boka och planera sin sommarsemester redan nu. Turkiet toppar listan för sommaren med Istanbul och Ankara. Spanien däremot har hela fyra destinationer på sommarens topp 10-lista: Malaga, Palma de Mallorca, Barcelona och Alicante. Andra städer som lockar är New York, Phuket, Los Angeles och Split i Kroatien. Det rapporterar momondo.

5 heta reseappar 2016

  1. Flygresor. Här hittar du Sveriges största prisjämförelsesajt för flygbiljetter som tar dig runt hela jorden. Endast 30 sekunder efter din sökning via mobilen hittar du priser från mer än 900 flygbolag.
  2. TravelBird. Vill du uppleva något nytt och skapa minnen för livet? Via TravelBirds app hittar du enkelt roliga reseerbjudanden som tar dig över hela världen. Du kanske fastnar för 14 dagar i Indonesien eller 2 nätter i en liten romantisk ort på Italienska landsbygden. Med 6 stycken nya erbjudanden varje dag är det svårt att inte bli exalterad och drömma sig iväg.
  3. UD Resklar. Med denna app hittar du all viktig reseinformation du behöver innan du ger dig av. Appen är speciellt framtagen av UD och ambassaden för att alla ska kunna förbereda sig på ett enkelt sätt innan sin resa. Här får du hela checklistan som hjälper dig att inte missa viktiga saker så som pass, visum och försäkringar.
  4. Allaflygbiljetter. Allaflygbiljetter, som man kanske förstår redan i namnet, samlar de allra billigaste flygbiljetter som tar dig över hela världen.
  5. GoEuro. GoEuros app söker inte bara mellan olika flygbiljetter utan också andra alternativ som tåg och buss, allt för att du ska ta dig till önskad destination på ett billigt och smidigt sätt.

Bildkälla

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.