Testa nya hårtrender med appen Style My Hair

För att hjälpa kvinnor att välja eller att hitta inspiration, lanserar L’Oréal Professionel den första appen som låter dig testa alla möjliga looks. Style My Hair är gratis att ladda ner.

SAKNAR DU INSPIRATION?

Inte säker på vilken klippning du ska välja? Vilken färg? Vilken frisyr? För att hjälpa kvinnor att välja eller att hitta inspiration, lanserar L’Oréal Professionel den första appen som låter dig testa alla möjliga looks. Style My Hair-appen är gratis att ladda ner, och med hjälp av den kommer du att kunna hålla dig uppdaterad året runt med de senaste hårtrenderna, dela dina virtuella utseenden med dina vänner och hitta din närmaste salong var du än är. En app du bara måste ha!

300 ARTIKLAR OM DE SENASTE TRENDERNA FÖR ÅRET-RUNT INSPIRATION!

L’Oréal Professionnel samarbetar med mode och skönhets-webbplatsen Puretrend.com för att uppdatera Style My Hair med över 20 exklusiva artiklar varje månad. Räkna med att hitta de hetaste håretrenderna från de senaste modeveckorna, bästa röda mattan-stilar, kändis-favoriter eller till och med hårtrender från gatorna! Det kommer att skickas ut push-meddelanden varje månad till dem som vill hålla sig informerade om färska trender! Style My Hair är avsedd att vara en verklig inspirationskälla, som gör det möjligt att prova och testa de senaste modetrenderna direkt i appen!

2_2_ipad_mockup STYLE-CUT

TESTA SÅ MÅNGA LOOKS DU VILL!

Skapad med Modiface, världsledande inom augmented reality-teknik för skönhetsindustrin, låter Style My Hair lanseringsversion dig bläddra och välja bland mer än 50 klippningar och frisyrer och 30 olika färger, med nya looker som uppdateras i appen varje månad! Att använda appen är mycket enkelt: bara ta en bild av ditt ansikte eller ladda upp en från ditt bildgalleri, låt appen guida dig. Välj din hårlängd: kort, axellångt eller långt. Välj din favoritfrisyr: sido-fläta, slarvig knut, ”wet pixie”, slät bob, vågig bob, bob med lugg … sedan kan du leka med färger genom att klicka på olika nyanser av blond, brunt, koppar eller grått och välj önskad effekt: enhetlig, utväxt, slingor, ombré eller sombré. Drömmer du om en totalt ny look men har aldrig vågat fråga din frisör eller kolorist för att du är rädd att ångra dig? Nu kan du testa den i Style My Hair-appen! Du kan också justera frisyren genom att addera längd eller volym för ett perfekt, verklighetstroget resultat!

FÅ PROFFS-RÅDGIVNING

För ännu mer professionell service, erbjuder Style My Hair ”Face Shape Advice” – en tjänst som rekommenderar vilka frisyrer som är bäst anpassade till din ansiktsform: triangel, diamant, runda, kvadratiska, rektangulära. Dessa proffstips kommer också med steg-för-steg tutorials och rekommendationer av L’Oréal Professionnel-produkter som ska användas för varje hår-look.

”Att ändra frisyr eller hårfärg är inget lätt beslut för kvinnor. De tvekar ofta, tveksamma till resultatet, och har svårt att göra ett slutgiltigt beslut. I den digitala tidsåldern, är det naturligt och viktigt för L’Oréal Professionnel att erbjuda en tjänst för kvinnor som ger dem möjlighet att visualisera och testa olika stilar, och hjälpa dem att fatta självsäkra beslut när de kommer till salongen ”, förklarar Anne- Laure Lecerf, L’Oréal Professionnel International Managing Director.

HITTA DIN SALONG OCH DELA MED DIN FRISÖR

Sist men inte minst: I Style My Hair ingår även Store Locator för att hitta din närmaste L’Oréal Professionnel-salong var du än är för att få din favorit-frisyr. Att visa din frisör eller kolorist dina test-looks i Style My Hair är ett bra sätt att börja konversera och ett perfekt sätt att visa vad du hade i åtanke!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.