UberEATS

Appar UberEATS

Är du ett Uber fan men behöver inte skjuts utan är bara hungrig? Nu kan du få hemkörning med UberEATS bara genom att skaffa appen. Den är enkel att använda och du behöver inte ha cash till hands utan bara veta vad du är sugen på för väl inne på appen kommer du ha svårt att välja restaurang.  Appen är lika enkel att använda som vanliga Uber, efter du har beställt mat kan du följa den på kartan från tillagning tills den åker och är framme hos dig.

UberEATS i centrala Stockholm

Jag testade i Centrala Stockholm och då får man upp restauranger som t.ex. Phil´s Burger Stureplan, Sushi Yama Vasagatan, Forno Romano, Jerusalem Kebab & Café, Pizzeria Corella och Masala Masala. Finns framförallt ett utbud av snabbmat som hamburgare, pizza, pasta och asiatisk mat.

Appar UberEATSPrisskillnaden märks ut med dollar texten, desto fler desto dyrare så man kan få ett hum om vad det kostar innan man väljer restaurang. De tar cirka 35 minuter genomsnittligt tills man får maten efter det att man har fått en beställning. Restaurangerna man får upp är baserat på postnummer och vilka restauranger som kör hämtning till ens adress.

Logga in med ditt Uber konto välj restaurang.  Gör en order. Välj vad du vill ha. Beställ kontrollera adress, tid, pris – dras från Uber kontot så inga cash behövs, spåra din beställning via appens karta och se när maten förbereds och sen åker med närliggande Uber-Driver.

UberEATS låter dig ha kontroll

Man ser både namn och foto på föraren och kan välja om man vill mötas vid t.ex. dörren, porten, på gatan eller gården. Vid problem kontaktar man Ubers support.

Perfekt att använda om man behöver mat snabbt till kontoret, hem eller till dejten. De ända negativa är att de tar en lite stund innan man får maten samt att de är dyrare än på restaurang och kan bli svalare en om det är direkt från köket. De största fördelarna är att du får maten hela vägen kört dit du vill, kan göra en beställning inte bara nu utan nästa vecka om så önskas och att du bara behöver ett vanligt Uber konto för att komma igång. Så nästa gång magen knorrar testa UberEATS du kommer inte bli besviken!
Installera UberEATS

UberEats på Google Play

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.