Apparna för nyår 2017/2018!

Nyår

Nyår närmar sig och för att få den bästa möjliga starten på 2018 kommer apparna som räddar nyårsafton! Oavsett om de blir en vacker middag hemma eller om du bjudit i hela grannskapet kommer här dina Måste Ha Appar om du inte redan har dem, för de här apparna borde redan ha en kär plats i varje smartphone!

Pinterest

Först ut är min egna favorit app för inspiration, som att söka på google på bilder bara det att allt är varje fotografi är magiskt snyggt och så kan du spara allt i olika mappar. Gör din egen anslagstavla för nyår – du kan använda den för allt från renoveringsprojekt till att organisera garderoben – och spara alla dina idéer på samma plats. Gör den perfekta mappen redo med glittrig dekor, lyxig tre rätters meny, matcha ihop en wow-outfit och planera roliga lekar för gästerna!

Installera Pinterest  Pinterest på Google Play

Spotify

Om du inte har en hyrt en privat dj är Spotify premium det överlägsna alternativet för musiken eftersom ingen gillar reklam avbrott mellan låtarna. Förutom att du såklart kan göra din egna spellista eller norpa någon med titeln Nyår så kan du enkelt köra musikquiz när stämningen dippar.

Installera Spotify   Spotify på Google Play

Drinkspiration by Absolut

Förutom det mer eller mindre obligatoriska bubblet vid tolvslaget passar de bra med lyxiga drinkar och då kommer det lätt väl till pass med lite drinkspiration. De finns 3000 drinkar att välja mellan och går att ställa in så det blir alkolfritt för den som önskar.  Sök själv efter specifika drinkar eller kolla in de färdiga kollektionerna med klassiska drinkar, högtider och lättgjorda. Lätt lästa instruktioner med vackra bilder, step-by-step och även hur man mixar dem videos.

Installera Drinkinspiration

Onlinepizza

Årets första dag brukar inledas med att pizzabagarna får fullt hus och om du inte är alert nog för att ta dig till bilen är onlinepizza det välbeprövade valet att få maten direkt till dörren. Om pizza inte lockar finns det cirka 1300 restauranger som är anslutna till pizza online med allt från MAX, Subway, Pizza Hutt och Grekiska kolgrillsbaren. Sitt kvar i pyjamasen och scrolla igenom den lätt navigerade sidan och betala enkelt med kort, kontant eller faktura.

Installera Onlinepizza   Onlinepizza på Google Play

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.