Cronan Resenär

Appar.se Cronan resenär

Trött på att samla kvitton, tänka ut milersättningen och försöka lista ut hur mycket du har lagt ut på affärsresan? Med Cronan Resenär kan du skicka in dina utlägg med appen direkt till ditt lönesystem eller skriva ut det. Sammanställ reseräkningen direkt i mobilen ange alla dina händelser när de faktiskt sker oavsett om du är inrikes eller utrikes och om du glömt något kan du såklart lägga till det i efterhand.

Cronan Resenär appar.seKör du mycket i jobbet är appen lättanvänd och kan hantera flera olika typer av fordon plus både privata och tjänstebilar. Använd GPS för att få en exakt milersättning, du trycker bara på start när den ska börja räkna och stop när resan är slut. Den räknar också in trängselskatt, hantera maxbelopp och tidsgränser. Körjournalen följer skatteverkets alla krav dokumentation och det går att med lätthet lägga in vilken period du vill ha utdrag på.

Utlandsresor

Vid utlandsresor klickar du bara på gränspassering när du kliver på planet eller färjan och så gör du det samma på hemfärden men trycker på hemkomst. När du är utomlands räknar den själv om valutan till den kurs du växlade in pengarna till. Cronan Resenär gör de enkelt att få sina utlägg tillbaka vid nästa lönetillfälle.

När du köpt något för jobbets räkning eller ätit måltider som företaget står för kan du fota och bifoga kvittona. Den räknar också ut kostnadsförmåner och måltidsreduktion genom att följa skatteverkets schablonbelopp. Perfekt för den som äter ut mycket eller har hand om diverse inköp till kontoret.

Appen är kostnadsfri att ladda ner men och kostar 135kr om året och det ingår fri support via e-post. Kompatibla löneprogram är bland annat Cronan resenär Iphone, Edison Lön, Wolters Kluwer, FDT Lön och Swinx Lön, utöver det är attesthantering möjligt. Skicka infon via Dropbox pdf, e-post och xml format.
 

Installera Cronan Resenär

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.