WAZE

Här har vi appen Waze som gör det Google Maps inte klarar den vet om det är kö, poliskontroller eller olycka så du alltid kan åka den bästa vägen utan onödiga stopp. Waze GPS funkar som så att alla användare tillsammans lägger till nuläges info om det som händer på vägarna och så kan alla köra den smidigaste vägen.

Waze är en gemenskapsbaserad trafik och navigations app där användarna tillsammans lägger till nutidsinformation och som gör att du hela tiden vet vad som händer på vägarna du kör. Den visar där restiden är snabbast och inlagda tillfälliga stop som man vill undvika, allt från kö, olyckor, poliskontroller och allt andra som hindrar en från en smidig åktur.

Det är en social app som du också kan använda när du ska planera hur lång tid det kommer att ta tills du når din destination och du kan skicka färden till vänner och familj så att de kan följa dig oavsett var du är. Waze fungerar i de flesta länder med en otroligt detaljerad karta och fungerar mer eller mindre över hela värden och har de flesta språk tillgängliga.

Appar.Se WazeCarmen testar

Min kompis Carmen testade om appen fungerade även när hon pratade med sin syster som bor på Mallorca och hon kunde då se medans hon körde i Palma fast Carmen själv var i Stockholm.

”Man kan använda den i olika länder vilket är plus poäng bara där! Den är väldigt bra, uppdaterar kontinuerligt av vilka vägar som det är minst trafik på och guidar rätt

Sen sparar den vilka väg man har tagit, utan att jag behövde göra något överhuvudtaget. Kopplas också till Facebook, Twitter och LinkedIn.”

Förutom det kan man söka på bensinmackarnas olika pris på bränsle och se vad det kostar så att det inte behöver kosta mer än nödvändigt. Den visar gör ett antagande som mer eller mindre alltid är korrekt om max hastigheten där du är just nu så att du inte behöver hålla koll på skyltarna.

Installera Waze Appar    Waze Appar på Google Play

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.