Greenely låter dig få kontroll över din elförbrukning och spara pengar

lighted light bulb in selective focus photography
Photo by Burak Kebapci on Pexels.com

Med Greenely så kan du ladda ner din eldata så kan du se hur mycket el ditt hem förbrukar. Vilket gör att ditt du enkelt kan se hur du kan spara pengar och värna om miljön på samma gång!

Smart analys av ditt hem

Se när du förbrukar mest el

Appen Greenely låter dig få en detaljerad överblick över din elförbrukning. Du kan se hur mycket ditt hushåll förbrukar timme för timme. Sen kan du också få bra överblick veckovis och månadsvis med deras rapporter. Samt att du får varningsmeddelande om det förbrukas onormalt mycket el och då kan du själv justera det. Tack vare att du lär dig att se över dina el-vanor så kommer du på et smart sätt kunna spara pengar.

  • Se hur mycket el du förbrukar
  • Jämför med andra hushåll
  • Få koll på när du förbrukar mest el
  • Tips och artiklar på hur du sparar el
  • Smart analys av ditt hem
  • Varning vid ovanligt hög el användning
  • Rapporter per vecka och månad

Det är enkelt att komma igång du behöver bara ladda ner appen, skapa ett konto och koppla upp din eldata. Förutom att se din egen eldata i appen så kan du också jämföra din förbrukning med liknande hushåll. För att se hur du ligger till. Självklart kan din elförbrukning beror på en mängd olika faktorer som hur många ni är i hushållet, hur mycket ni är hemma och vad ni gör som drar el. Det här kommer hjälpa dig att få koll samtidigt som du hjälper miljön. I appen Greenly kan du också läsa artiklar och få tips på hur du spara el.

Greenelys egna elavtal

Greenely har sitt egna elavtal som de såklart själva rekommenderar, men det är inget krav för att använda appen. För att hämta din eldata kan du använda Greenely som ombud. Du har också rätt att kunna hämta ut din egen eldata. Observera att det bara är den som är skriven på elavtalet i ditt hem som kan ansöka om att hämta sin data. Själv har jag inte Greenelys elavtal, så om någon av er läsare har det så skulle jag gärna få höra om vad ni tycket om det!

https://apps.apple.com/se/app/greenely-s%C3%A4nk-elkostnaderna/id980936827

https://apps.apple.com/se/app/greenely-s%C3%A4nk-elkostnaderna/id980936827

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.