Tiptapp är appen som hjälper dig flytta och hämta saker

happy couple unpacking boxes and dancing
Photo by Ketut Subiyanto on Pexels.com

Tiptapp är app som underlättar din vardag. Har du exempelvis rensat förrådet i källaren men inte har tillgång till bil och kan köra dina utrensade saker till närmaste Second Hand eller till återvinningscentralen. Eller har du köpt ett bord på Blocket som du inte kan transportera hem själv. Eller har du krattat löv en höstdag men inte kan transportera löven till återvinningen. Inga problem med Tiptapp får du hjälp med detta. Dessutom är det du som bestämmer priset.

Såhär fungerar Tiptapp:

  • Du lägger upp en annons på Tiptapp med en bild där du beskriver vad som ska transporteras och vart samt vilket pris du kan tänka dig.
  • När din annons har publicerats ansöker andra användare av Tiptapp om att få hjälpa dig.  Sedan väljer du vem som ska hjälpa dig.
  • Bekräfta att du har fått hjälp.
  • Betalningen hanterar du smidigt i appen.
  • Inga tider – inga möten.

Du kan tjäna extra pengar genom att hjälpa andra med att flytta och transportera saker. Har du tillgång till bil och har tid över eller kanske till och med har vägarna förbi kan du anmäla dig på Tiptapp och hjälpa andra.

Återvinning

I appen så finns det en funktion ”Visa återvinning” där personen som har hämtat saker som ska till återvinningscentralen bekräftar att de hämtade sakerna faktiskt hamnar på återvinningscentralen. Detta genom att bland annat ta en bild med appen när återvinningen sker. Funktionen ger trygghet till dig som har skapat en annons på Tiptapp där du önskar transport av saker till återvinningsstationen att veta att sakerna faktiskt också hamnar där. Självklart är det också bra för miljön att sakerna hamnar där de ska.

couple passing carton box to each other while unpacking car
Photo by Ketut Subiyanto on Pexels.com

Med hjälp av Tiptapp kan du faktiskt köpa den fina soffan som du har sett på Blocket trots att du själv inte har möjlighet att transportera hem soffan. Du kan rensa ditt förråd och få hjälp med transport till återvinningscentralen. Med Tiptapp får du hjälp med att flytta och leverera saker, bli av med saker, ge bort saker samt att ge saker till välgörenhet.

https://apps.apple.com/se/app/tiptapp-snabb-hj%C3%A4lp-idag/id1082708021

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tiptapp.hybrid&hl=sv&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.