Appen tv.nu – din tv och streamingguide

Foto av JESHOOTS.com pu00e5 Pexels.com

Appen tv.nu är den största guiden till TV och streaming i Sverige. Tv.nu har miljontals användare varje vecka.

Med appen tv.nu får du en bra överblick över vad som visas på tv och när. Jag brukar använda tv.nu istället för att bläddra mellan kanalerna eller när jag exempelvis undrar vilka filmer som visas till kvällen. Tv.nu har även guide till olika streamingkanaler med inspiration och tips till filmer och serier med mera. 

dawn man love people
Photo by Tima Miroshnichenko on Pexels.com

Appen tv.nu

  • Guide till tv och streaming
  • Överblick över vad som visas på tv
  • Populära streamingtjänster som Netflix, HBO Max och Viaplay m.fl.
  • Tv.nu är gratis att använda
  • Tips och inspiration
  • Spara favoriter
  • Få påminnelser
  • Betyg IMDB
  • Du kan anpassa din tablå
  • Filtrera din sökning
couple love sitting evening
Photo by cottonbro on Pexels.com

Tv- och streamingguide

Tv.nu är den största guiden till TV och streaming i Sverige. Med appen tv.nu får du en bra överblick över vad som visas via olika streamingtjänster och på tv. Du ser utbudet hos de populäraste streamingtjänsterna såsom Netflix, Viaplay, HBO Max och Disney+ med flera. Via appen tv.nu får du inspiration och tips på vad du kan titta på härnäst. Du ser även vilket betyg programmet, filmen eller serien har hos IMDB. Både vad gäller tv och streaming så kan du söka på program, serier, filmer, skådespelare eller regissör. Du kan även filtrera din sökning efter exempelvis olika genrer eller efter vad som är populärast just nu.

relaxed young african american woman watching tv on sofa and caressing dog
Photo by Andres Ayrton on Pexels.com

Konto hos tv.nu

Du kan välja att skapa ett konto hos tv.nu. När du har ett konto hos tv.nu kan du välja och få din egna anpassade tablå. Du kan exempelvis lägga till eller ta bort kanaler eller ändra så att kanalerna visas i en annan ordning. Du kan också spara favoriter och få påminnelser. Med ett konto på tv.nu kan du även få nyhetsbrev med tips och annat.

person in black and white striped socks lying on bed
Photo by Taryn Elliott on Pexels.com

Favoriter och påminnelser

Du kan spara dina favoriter och på så sätt får du koll på när programmet visas på tv. Du kan även välja att skapa en återkommande påminnelse. Då får du en påminnelse när programmet börjar eller så kan du välja att få en påminnelse en tid innan programmet börjar.

man and woman sitting on a couch in front of a television
Photo by cottonbro on Pexels.com

Det är en djungel att hålla koll på alla serier, filmer och program och när de visas på tv. Utbudet hos streamingtjänsterna är också stort. Med appen tv.nu får du en överblick över vad som visas på tv och när samt vad som finns at titta på hos de olika streamingtjänsterna.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.